Прескочи до съдържание

Рибарица | Хотел | Green Village


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: Август, 2013


Име: Green Village


Държава: България


Град: Рибарица


Тип на мястото за настаняване: Хотел

Официален уебсайт: http://greenvillagehotel.com


URL в agoda.com: http://www.agoda.com/bg-bg/green-village-hotel/hotel/ribaritsa-bg.html


URL в booking.com: http://www.booking.com/hotel/bg/green-village.bg.html


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Групи от приятели,Млади двойки,Възрастни двойки,Семейства с малки деца,Семейства с големи деца

Обща оценка:: 5

Цена/качество:: 5

Местоположение:: 5

Чистота:: 5

Обслужване:: 4

Положителни впечатления: Комплексът беше домакин на първата национална магеланска среща :)Състои се от вилички и хотелска част. Виличките имат спалня с огромен обзаведен хол, където може да се събере прилична група - проверихме :) На втория етаж - още две спални. Всички стаи имат самостоятелна баня с джакузи и тоалетна. Вилите са идеални за група от по 6 човека или по-големи семейства, защото има общо помещение, което позволява събирания, а и няма да пречите на съседи, ако общувате до късно или слушате тиха музика. Трудно можете да съберете 10 човека да си допиват от 12 до 4 сутринта в нормална хотелска стая :)За съжаление, не успяхме да пробваме ресторанта или басейна, но като цяло, комплексът изглежда изключително добре поддържан и чист, като цените, за предложения лукс, бих казал, са направо супер. За хотелската част нямам впечатления.


Отрицателни впечатления: Част от групата се оплака от малко бавно обслужване на другата сутрин и изчерпване на всички запаси от мекици, пържени филийки и подобни махмурлушки лекове, но като цяло, впечатлението на всички е повече от позитивно.

Веднага след изхода завийте вдясно по посока баира. Може и с кола, за препоръчване е пеша. Доста приятна разходка, около 30-40 минути, която ще завърши на една поляна близо до "Кървавото кладенче", където е измита главата на Бенковски.

 

Кръчмичката на поляната е приятна, бирата - студена, скарата си струва, а ако сте по-любознателни, можете да питате шефа какво правят тетевенци с троянската сливова. Дори само топлата питка с шарена сол да ядете, си заслужава :)

 

P.S. Ако някой е снимал стаите или комплекса, може ли да ми прати снимки да ги прикача към ревюто? Ако някой иска да напише собствено ревю, също е добре дошъл в отделна тема, особено ако не е съгласен с моето или ако е стоял в хотелската част. 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.