Прескочи до съдържание

Търся спътници ...


Препоръчани мнения

Здравейте,
оказа се че разполагам с твърде много свободно време и никой от приятелите ми не смогва с отпуски, пари, а и явно не изпитват потребност да пътуват токова колкото и аз,
Та затова търся други свободни хора като мен :-)
Миналата седмица се върнах от Тайван, интерсно място. Стандартините дестинации в Европа
като Виена, Будапеща, Прага, Париж, Лондон, Женева, Охрид, Истанбул, Солун вече са ми изтъркани и искам да видя нови места. 
В момента разглеждам оферта на ХХХ:

4 нощувки с транспорт до Атина, има ли желаещи?

Отворен съм и за всякакви други дестинации, може и със собствен транспорт,
Всяка част от гръцкото крайбрежие и островите ме интересуват и винаги съм готов да тръгна натам, аз съм и водолаз в свободното си време.
Ще се радвам да нанмеря приятели със същите "психични отклонения" като мойте :-)

Редактирано от Георги
премахнато име на агенция и линк към оферта
Връзка към мнение

Привет,

имаш една сродна душа в мое лице ;).

Аз предпочитам самоорганизираните пътувания и екзотичните дестинации. Агентските екскурзии ми се струват ограничаващи, а и самоорганизираните обикновено излизат по-изгодни.

Уреждам си нещатата така че да имам все повече свободно време и съм с намерения през следващите 8 месеца да пътувам колкото се може повече.

 

За ХХХ - защо не. Преди седмица пътувахме с приятели  до Италия с кола - 10 часа и пътя не го усетих. 

 

Иначе моите отклонение ме теглят към южна Азия например. Много ми се ходи и в Рио. За Бутан съм чувала много добри отзиви :)

Редактирано от Георги
премахнато име на агенция
Връзка към мнение

Здравей, и добре дошъл :)

 

Генерално пътуванията с агенции предизвикват по-силни реакции тук, по начало сме хора, които са открили огромните предимства на самоорганизираните пътувания и избягваме агенции, освен в много краен случай. Та предлагам да си малко по-подробен в описанието :)

 

1. Държиш ли пътуването да е с агенция? Това може би е въпроса, който е основен. 

2. Виждам, че не държиш конкретно на Гърция, но все пак сигурно имаш някакви изисквания. особено като водолаз сигурно държиш на добро гмуркане :) Та изброй ги тези изисквания. Едва ли ако не стане за Гърция например си навит да тръгнеш за Афганистан, пример само :)

3. Ориентировъчен период на пътуването и продължителност. Предпочитания в стила на пътуване от рода на обичаш да се излежаваш по плажове или да си по-активен. Какъв тип транспорт предпочиташ - някой хора обичат самолетите, други обичат автомобилите и влаковете.

 

Ей такива, спътник ще се намери ако имате сродни виждания за конкретното пътуване, а не по това дали офертата на агенция Х е добра :)

 

Иначе името и линка към агенцията ги премахнах, ако държиш на обсъждане и коментар върху конкретната оферта ей това е темата, в която свободно може да се обсъждат офертите на българските агенции: http://magelanci.com/topic/62-%D0%BF%D1%8F%D1%81%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B8/

 

 Имай предвид, че опита от други форуми в интернет показва, че рано или късно подобни дискусии се превръщат в скандали (които аз в един момент ще отрежа). Генерално трудно ще получиш обективна оценка, за която и да е агенция и всяко мнение трябва да го гледаш с голямо подозрение: дали е служител, който работи там и прави реклама, дали е друг агент, който иска да наплюе конкуренцията, дали е доволен клиент, който си вади генерални изводи за цялата агенция от единичен частен случай, дали е недоволен клиент който си вади генерални изводи за агенцията от единичен частен случай и т.н. 

 

П.С. Обещавам да измисля нещо като кътче, където всички търсещи спътници да пишат и да им е по-комфортно от това да се чудят къде да пуснат тема, дайте ми само малко време. Може би на първо време една закачена тема

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

В момента БГ ЕР имат добра промоция до Атина - 61 евро отиване и 82 евро връщане. Може да се буква на тези цени и само в едната посока. Вижда ми се много изгодно.

Редактирано от stenk
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.