Прескочи до съдържание

Исландия | Кефлавик | Къща за гости | 1 x 6 Guesthouse


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: Февруари, 2011


Име: 1 x 6 Guesthouse


Държава: Исландия


Град: Кефлавик


Тип на мястото за настаняване: Къща за гости (B&B)

Официален уебсайт: http://www.1x6.is


URL в agoda.com: http://www.agoda.com/europe/iceland/keflavik/guesthouse_1x6.html?cid=1616519


URL в booking.com: http://www.booking.com/hotel/is/guesthouse-1x6.bg.html?aid=368032


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Групи от приятели,Млади двойки,Възрастни двойки,Семейства с малки деца,Семейства с големи деца

Обща оценка:: 5

Цена/качество:: 5

Местоположение:: 5

Чистота:: 5

Обслужване:: 5

Положителни впечатления: Ако напускате Исландия и имате ранен полет, почти сигурно последната вечер трябва да преспите в градчето Кефлавик, което е близо до летището. Градчето е сравнително малко, а избора е голям - от хостели, до хотели и къщи за гости. 1 x 6 съдържа, както подсказва името, една къща и 6 спални в различна конфигурация. Има и две бани/тоалетни, по една на етаж и е идеално, ако сте по-голяма група. Всички стаи са обзаведени по различен начин, собственика е скулптор и повечето му мебели са домашна изработка. Можете да видите снимки от интериора по-долу. В двора на къщата има малко басейнче, с естествено топла вода и вулканични камъни. Не успяхме да го пробваме, но изглеждаше идеално да побере лесно 3-4 човека. Отношението е страхотно. На пристигане се оказа, че няма никой в къщата, имаше оставен телефон, звъннахме и ни отговориха, че е отключено, закуската е в хладилника и да се настаняваме както намерим за добре, все едно сте на гости при приятели, които са ви оставили ключа под изтривалката. След като си заминахме се оказа, че сме забравили малко пликче със сувенири, собственика ги изпрати по пощата за негова сметка, като беше добавил малък държач за кредитна карта - дървен, ръчна изработка от него, с гравирана картата на Исландия. Паркинг се ползва свободно на улицата пред къщата.Повечето хотели в Кефлавик са от веригата на icelandair - бездушни със типични мебели като от IKEA, не правете грешката да отсядате в тях.


Отрицателни впечатления: Ако не ви притеснява това, че баните се споделят между 3 стаи, мисля че и най-претенциозният вкус ще е задоволен.

DSC02860.JPG

 

DSC02861.JPG

 

DSC02862.JPG

 

IMG_6796.JPG

 

IMG_6798.JPG

  • Харесвам 4
Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.