Прескочи до съдържание

Търся билет до Кьолн


Препоръчани мнения

@Ivko, премстих питането ти в правилния раздел. Моля разгледай тази тема и допълни липсващата информация.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Мирослав Василев

Виждам, че на 31 август няма директен полет до Кьолн и трябва с прекачване. Най-евтиният вариант е през Милано Бергамо, но престоя е близо 12 часа и цената е 119€. По-бързият вариант е през Рим, там престоят е около 5 часа и нещо, но и цената е по-висока с около 120€.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Да май е така а преди тази дата гледам раен нямат места,а то даже не ми излиза директен преди 31-ви

Редактирано от Ivko
Връзка към мнение

Директни полети на твоята дата има до Франкфурт и Айндхофен. Цените наистина в най-добрия случай са от порядъка на 120 €, независимо дали директно или с прекачване. Ако е важно да се лети на тази дата, ще трябва май да се прежалиш с по-висока цена. За съжаление Wizz спряха полетите си до Кьолн-Бон.

Редактирано от Lyubina
Връзка към мнение

Wizz имат всяка сутрин полети до Дортмунд, което не е никак далече от Кьолн. Но дори и с днешното 20% намаление излиза 280 лв за твоята дата. Плюс допълнително билет за влак (от летището до гара Holzwickede е около километър и половина и може да се стигне и пеш, иначе има и бусче. Директни влакове до Кьолн има веднъж на час, пътуват час и двадесет минути). Малко по-скъпо ще е, но според мене е по-удобен вариант, отколкото да се прекачваш по летищата.

Редактирано от master_of_germs
Връзка към мнение
преди 9 минути , master_of_germs каза:

Wizz имат всяка сутрин полети до Дортмунд, което не е никак далече от Кьолн. Но дори и с днешното 20% намаление излиза 280 лв за твоята дата. Плюс допълнително билет за влак (до гарата, която е на около километър и половина и пеш може да се стигне от летището, иначе има и бусче). Малко по-скъпо ще е, но според мене е по-удобен вариант, отколкото да се прекачваш по летищата.

Само че не уточни че става въпрос за гара Holzwickede,която е до летището цък

Връзка към мнение
В момента, traveler каза:

Само че не уточни че става въпрос за гара Holzwickede,която е до летището цък

Тъкмо го редактирах, благодаря :) Полетите на УИЗ пристигат в 8:05 ч., при нормални обстоятелства се хваща влакът в 9:19 ч, като това позволява да се вземе и NRW-ticket, с който може целия ден да се ползва безплатен транспорт (вклюително градски) в цялата област Nordrhein-Westphallen.

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.