Прескочи до съдържание

Как да публикуваме клип във видеосекцията?


Препоръчани мнения

Темата е само за публикуване на клипове във видео секцията ни (тази тук: https://magelanci.com/videos/). Публикуване на видео в мнение става просто като поставите адреса му (най-често към youtube) и натиснете enter. 

 

1. Отворете видео секцията и кликнете на "Добави видео". Ще се отвори попъп прозорец, в който да изберете в коя категория попада видеото, което искате да добавите. Категориите са предимно по географски принцип. 

 

chrome_2017-08-24_23-44-23.png

 

2. Попълнете нужните полета в отворения диалог, име на видеото, ако искате може да добавите и тагове. Следва бутончето за известяване при коментари, по подразбиране е включено, а под него е вече избраната категория. Следва падащото меню за тип на видеото - в най-честия случай, ако искате да споделите видео от популярните видеосайтове (youtube, vimeo и т.н.), го оставете на "Адрес на клипа в медиен сайт". По-долу е и самата връзка към видеото, което искате да добавите в секцията.

 

Бутончето "Добави допълнителни клипове" дава възможност да добавите още видеоклипове, ако например искате да качите поредица, разделена на части (например 1/4, 2/4, 3/4, 4/4). С "Тип на скрийншота" можете да изберете дали да качите вие картинката, с която ще е представено видеото или да оставите автоматично да се генерира от самото видео. За препоръчване е да не променяте тази опция и да оставите картинката да се генерира автоматично. 

 

Последното поле е за описание на видеото - ако не попълните нищо, ще бъде изтеглено автоматично от медийния сайт, в който се намира видеото.

 

chrome_2017-08-24_23-46-03.png

 

3. Натиснете бутона "Публикувай".

chrome_2017-08-24_23-51-04.png

 

Това е!

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.