Прескочи до съдържание

САЩ | Ню Йорк (Queens) | Стая в апартамент | При Иво :)


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: Март, 2013


Име: При Иво :)


Държава: САЩ


Град: Ню Йорк (Queens)


Тип на мястото за настаняване: Стая в апартамент

URL в airbnb.com: https://www.airbnb.com/rooms/15864


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Млади двойки,Възрастни двойки

Обща оценка:: 4

Цена/качество:: 5

Местоположение:: 3

Чистота:: 5

Обслужване:: 5

Положителни впечатления: Да започна с това, че едва ли има по-евтино място в цял Ню Йорк. Цената, която платих за стаята беше двойно по-евтина от най-евтиния хостел, при това за двойна стая (аз бях сам).За тази цена получавате чиста стая с базовите необходимости - бюро, двойно легло, гардероб и безплатен интернет. Банята и тоалетната също са чисти и се споделят със съседната стая, също запазена за пътешественици, и с домакините. Ако имате желание и време да си готвите има налична кухня. Квартала е приятен и сигурен, прибирах се всеки ден след полунощ и за една седмица не съм имал абсолютно никакви проблеми. Домакин е Иво. Още щом видях името се усъмних, че може да има нещо българско и не се излъгах. Иво се оказа половин българин - половин чех. Позабравил е българския, но се старае. Беше ми приготвил вафла Боровец за подарък, след като разбра че и аз съм българин - единственото българско нещо, което е намерил в Ню Йорк :) Не успяхме да се видим много, но за краткото ни общуване остави изключително добри впечатления - както всички нас обича да пътува, за това е и почнал да дава стаите под наем, за да се среща с пътешественици. По времето на моето посещение каза, че е купил друга къща в Бруклин и също ще я дава, може би да и хвърлите едно око, ако тази стая ви е прекалено базова и прекалено далече. Каза, че новата къща ще е няколко нива отгоре като условия, но предполагам и като цена. Накрая държеше да ме изпрати на летището с неговата кола, да не хващам такси. Накратко човек, който чувствате като приятел след 5 разменени приказки. Записвам си да не забравя да му пратя една картичка тия дни.


Отрицателни впечатления: Къщата е наистина далече от центъра на Манхатън, където предполагам основно ще прекарате времето си. 10-15 минути ходене до спирката на метрото и още 45 минути до Рокфелер център. Просто си направете сметката дали си заслужава да минавате това разстояние два пъти дневно. Но по-централно място ще струва поне двойно.

На път към метрото има супермаркет, както и места за хапване, които работят до късно. Денонощен мисля, че беше само Макдоналдса. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.