Прескочи до съдържание

Как се пише пътепис в magelanci.com?


Препоръчани мнения

Лесно :)

 

1. Отидете в секцията с пътеписи (https://magelanci.com/patepisi/) и изберете категорията, в която искате да публикувате. След това натиснете бутона "Добави пътепис". 

 

2. В отворената форма попълнете заглавие, кратко описание, текст и прикачете нужните снимки. Нямаме кой знае какви правила относно съдържанието на пътеписа - може да е художествен, може да е описателен, може да е с практични данни, може да е кратък, може да е дълъг. Единствените ни условия са текстът да е пълен (т.е. да не е просто връзка към външен източник или прикачен .doc файл) и снимките също да са прикачени при нас. 

 

chrome_2017-08-26_14-26-38.png

 

3. Добавете снимка за корицата. Това е избрана от вас снимка, която ще излиза на заглавната ни страница в секцията за последни пътеписи, както и при преглеждане на категории. Ето тази: 

 

chrome_2017-08-26_14-24-05.png

 

В общия случай е добре да е снимка, която характеризира целия пътепис, например, ако пътеписът е от Перу, може да е снимка от Мачу Пикчу. 

 

4. След натискане на бутона запази, пътеписът ще влезе в опашката за одобрение от модератор. Ако всичко е наред, пътеписът ви ще бъде одобрен и публикуван. 

 

Не е задължително да напишете пътеписа наведнъж, може по всяко време да допълвате и редактирате, но моля синхронизирайте се с модератор, когато пътеписът е готов за публикуване. 

 

Не е проблем, ако пътеписът е публикуван и в друг сайт (най-често patepis.com), дори може да посочите връзка към мястото, където е публикуван първоначално, стига да не е в сайт на тур. агенция. Не ви задължаваме пътеписите да са публикувани само тук. 

 

Това е :)

 

 

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • 11 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.