Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Дайте съвети за интересни неща, които могат да се видят в рамките на 10-тина часа, колкото е времето, което обикновено круизните кораби остават на своите пътници.

Връзка към мнение
  • 4 седмици по-късно ...

Писах ти в темата за Сен Мартен (ако още не си заминал). За St. Thomas - аз не бих си губил времето с градчето Шарлот Амели (ако ходиш само един път). Най-доброто, което може да се направи от St. Thomas е да се вземе ферибот и да се отиде до съседният остров St. John, който е национален парк и където е забранено строителство и развитие. Плажовете са изключителни по каквито и които да било стандарти. Спокойно може да се напрви за няколко часа престой в St. Thomas. Имаше 2 начина да се отиде с ферибот, единият от пиър-а, където спират крузините кораби, за другото място се вземаше микробус (shared van), а после на ферибота. При пристигане в самият St. John се взема такси (пикапче със седалки в каросерията). Аз бих препоръчал плажа на Trunk Bay, за мен разликата с плажовете на St. Thomas е много същественна и си струва да се отиде, повече от каквото и да било друго в St. Thomas.

 

Освен това би трябвало да имате време и да се качите с въжената линия на хълма, който е съвсем близо до пиъра на круизните кораби - струва си заради гледката - качваш се, поглеждаш, снимаш, слизаш. Ако трябва да избирате плаж в St. Thomas - Sapphire Beach, аз лично го предпочитам пред Coki Beach (има по-малко хора). При всички положения St. John e winner.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Заминавам чак Февруари.

Точно се чудех дали си струва такава разходка, съветът ти идва много навреме.

Връзка към мнение

Спред мен си струва, мисля, че имам сканирани някои снимки от Trunk Bay, St. John, но ти можеш да си ги потърсиш на Гугъл, там просто изглеждат като национален парк (каквото и си е), иначе ако оставате в St. Thomas - Sapphire Beach е по-добре от другите (според мен).

Връзка към мнение

Ето тук малко сканирани снимки намерих (правени са през 1999 г.):

Trunk Bay, St. John:

post-794-0-95115500-1382968557_thumb.jpg

 

 

Sapphire Beach, St. Thomas:

post-794-0-83398700-1382968608_thumb.jpg

 

 

Изглед от хълма до пристана на круизните кораби:

post-794-0-01971200-1382968665_thumb.jpg

  • Харесвам 9
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.