Прескочи до съдържание

Исландия | Рейкявик | Хотел "Кабин"


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: 23-26.08.2013


Име: Хотел "Кабин"


Категория: **

Държава: Исландия


Град: Рейкявик


Тип на мястото за настаняване: Хотел

Официален уебсайт: http://www.hotelcabin.is


URL в agoda.com: http://www.agoda.com/europe/iceland/reykjavik/cabin_hotel.html?cid=1616519


URL в booking.com: http://www.booking.com/hotel/is/cabin.bg.html?aid=368032


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Групи от приятели,Млади двойки,Възрастни двойки,Семейства с малки деца,Семейства с големи деца,Бизнес пътуващи

Обща оценка:: 3

Цена/качество:: 4

Местоположение:: 3

Чистота:: 2

Обслужване:: 3

Положителни впечатления: Разположен в бизнес квартала "Бортартун", хотел "Кабин" се намира на 50 м. от океана и на около 20-25 мин. пеша от идеалния център. Пред него спират автобуси на градския транспорт, които ни отвеждат до двете възлови автогари в града - Hlemmur и BSI Terminal. Чудесна възможност за разходки по крайбрежната алея чак до пристанището, което пешеходно е на около 30 мин.Хотелът по БГ разбирания е в диапазона 2 до 3 звезди, за скъп град като Рейкявик цените са много добри, закуската - също: има салатен бар, като освен салати има и различни видове шунка, яйца и проч. Кафето е тип "негърска пот" и не би ни допаднало. Споменатата зала за хранене предлага и вечеря на разумни цени.Ако посещавате града през дългия ден, когато слънцето грее почти денонощно, са предвидени стаи без прозорец, за да не ни дразни и влудява слънцето.Тъй като градът не разполага с богат набор от хотели, "Кабин" е доста подходящ и дори капризни клиенти като американците не мрънкат. Точно срещу хотела има бензиностанция N1 с магазинче, от които можете да си купите всичко, което има и в БГ бензиностанция. Тя разполага и със "Събуей".


Отрицателни впечатления: Поради голямата си посещаемост обслужването в хотела ми се стори не толкова адекватно, колкото съм свикнал, чистотата не беше на висота, стаите бяха твърде малки по размер (стени от гипсокартон), хигиената също, но за Исландия плюсовете на хотела надделяват над минусите. Получаваш услуга за точно толкова, за колкото си платил.

Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.