Прескочи до съдържание

Отказ от самолетен билет


Препоръчани мнения

Здравейте,

Имам издаден самолетен билет, който бих искал да не ползвам и евентуално да канселирам. Билета е купен от т.нар. error fare на Aeromexico и не подлежи на refund, но получих email с информация за промяна в часовете на един от полетите по финалната отсечка, което ме кара да мисля, че би трябвало да имам избор дали желая да приема промяната или да откажа новите часове на полета. 


Промяната е следната:

AMS - MEX (as scheduled)

MEX - ACA (as scheduled)

ACA - MEX (as scheduled)

MEX - AMS departure old time 23:58 new time  23:15 / arrival old time 18:00 new time 17:00.

 

Реално промяната е при последния полет, който пристига 1 час по-рано от първоначалния график. Бих ли могъл да използвам посочената промяна за причина за отказ от самолетния билет и възстановяване на платената от мен сума?

Уточнявам, че билета е купен през онлайн агенция, а не директно от сайта на Aeromexico и вече имах един контакт с агенцията, от който получих следния отговор: We have looked into your request and we would like to inform you that since the schedule change from your booking is minor, respectively your flight from Mexico City to Amsterdam will depart 43 minutes earlier than the original one, any inquiries regarding flight changes and cancellations will be processed according to the ticket fare rules and the service package selected during the booking process. 

 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.