Прескочи до съдържание

Търсим спътник за Азия през януари


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

с моя приятелка се "престрашихме" да се отправим на изток и заедно да стигнем по-далеч от Дубай или Малдивите ;) Както се казва обаче, колкото повече, толкова по-забавно. Ето защо, бихме се радвали ако някой от вас също планира Тайланд, Сингапур, Бали, да направим съвместно пътешествие. Идеята е да вървим по по-отъпканите пътеки, тъй като нямаме голям опит в тази част на света - плажове, острови, градове, джунгли и т.н. Периодът на нашето пътуване е 12.01 - 28.01, а билетите вече са в наличност :) Възрастова "граница" - 20 - 30 - 35? Изисква се единствено отдаденост при планиране и логистични въпроси и раница пълна с хумор, позитивно отношение и приключенски дух. В замяна предлагаме конкурентоспособно възнаграждение, състоящо се предимно от безценната компания на две Деви, и много яки спомени.

  • Харесвам 6
  • Браво 2
Връзка към мнение

Възрастта на хората, с които търсим да пътуваме е неразривна част от всички основни характеристики при търсенето на компания, отбелязани в съседната тема:

 

  1. Възрастова група - страстта към пътувания възраст няма, но предполагаме, че до някаква степен може би на човек 60+ няма да му се пътува с 20- и обратното.
  2. Мечтана дестинация - мястото, което държите обезателно да посетите, и за което търсите спътници
  3. Предпочитан стил на пътуване? - свободен текст, например излежаване по плажове, или целодневно движение на крак. Ранно ставане или излежаване до късно и т.н.
  4. Интереси. - фотография, история, архитектура, природа, флора, фауна, авиация и т.н. :)
  5. Период на пътуването - определили ли сте някакъв що годе период, в който искате да заминете
  6. Изисквания към хотели, транспорт и храна - има хора, които не обичат да споделят стая, баня и тоалетна с непознати в хостели, не биха прекарали нощта във влак трета класа и т.н. Общо взето минималните луксове, без които не можете.
  7. Допълнителни детайли - всяко пътуване си има своите специфики и съм сигурен, че не може да се опише просто в 6-7 въпроса. За това дайте колкото се повече повече информация. 

 Няма нужда да има обидени и засегнати, и да се търси под вола теле. Темата е, че seagull_29 търси спътници, има право да определи профилът им, така че рискът преживяването да е неприятно и за двете страни да е минимален. Ако искате да дискутирате до колко пътуването има възраст, физическа и духовна издръжливост, моля не използвайте тази тема. 

  • Харесвам 10
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.