Прескочи до съдържание

Търся билет до островите на Тайланд


Препоръчани мнения

Здравейте, моята тема е сходно неясна. :lol:  Ако кажете ще отворя нова тема, да не преча на търсенето на Уатея.

Имам зимна депресия и ограничени средства да се спася от нея. Обикновено 20 дни до месец, някъде на слънце и топло през зимата ме спасяват. Този пътепис ме запали за Ко Панган Koh Phangan, Тайланд, но не намерих координати на авторката. http://otsvetanatsveta.blogspot.bg/

Била съм във Банкок и не държа на него, предпочитам тих плаж. Може и да не е Ко Панган, може да е Пукет, Краби или друго по–бюджетно място. Не ми се искат много вътрешни пътища, на място, мисля  да наемем моторче – повече за забавление, но нямам против някой вътрешен полет, ако спестява. Датите ми са гъвкави – да не е по–малко от 20 дни и не повече от един месец престоя. Ако ще е през януари, трябва най–късно до 07.02.2018г. да се върна, а ако е по–изгодно от финансова гледна точка, мога да замина и след 20.02.2018г. Имам ангажимент тук между 08.02 и 19.02.2018г.

Ще летим 2 човека. Ще имаме 1 бр. куфар и ръчен багаж.

Имам само дебитни карти.

Нещо не мога да се справя със сайта на FlyDubai. Утре пак ще опитам и при катарците. Ако може някой да ми даде активни и адекватни линкове към сайтовете.  И има ли смисъл да платя членство в някакви клубове, за по–евтини билети.

Какво точно представлява Момондо?  Може ли линк?

Прочетох всичко написано по–горе, но ще съм благодарна на всякаква помощ, съвети и препоръки!

 Предварително благодаря!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Започвам с най -лесното. Момондо е търсачка, има версии на различни езици, съответно понякога има разлики в цените, та е добре да се проверява във всички версии. Ето линк https://www.momondo.com/. От иконката със знамето можеш да сменяш държавата, съответно да видиш какви са цените за твоето търсене в другите версии.

За промоции можеш да проверяваш и https://www.fly4free.com/, пиратите, както и безценната таблица на makf1an 

 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Благодаря много, lyusiОще утре ще ги проверя, цяла вечер ровя и чета, изморих се много и разбирам, че тази работа няма как да стане от днес за утре, както ми се искаше ^_^ Ще пиша, какво съм направила.

Връзка към мнение

Освен това, от островите, които си споменала, само Пукет има летище. Другият остров с летище е Самуи. До тези два острова можеш да търсиш както директни полети, така и вариант с полет до Банкок или друг град в региона /не е задължително да е в Тайланд/ и оттам полет до съответния остров с някоя от азиатските авиокомпании.  За останалите ще трябва да летиш до Банкок и оттам да комбинираш транспорт - не е проблем да го организираш, но не съм го правила, все някой от ходилите по тези острови ще каже как става. /Пък можеш и да поразровиш в темите за Тайланд/.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Fly4free не продават билети, а само публикуват оферти и после прехвърлят към други сайтове - някога е към kayak, друг път - към momondo или пък директно към сайт на авиокомпания... Зависи къде е налична офертата.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Ако купуваш билети до Банкок и оттам за някой остров,си остави една нощувка в Банкок.Ние бяхме предвидили вътрешен полет в деня на присигането в Банкок,самолетът закъсня и изгоряхме с едни билети.Също така гледай вътрешният полет фа е от същото летище в Банкок-Суварнабхуми.Ако е от другото,където летят Air Asia предвиди час-час и половина за трансфер между летищата.Шатълът е безплатен,само трябва да покажеш билет за следващ полет.

След всичко написано дотук става ясно,че е по-добре,ако има възможност,да си купиш билети до Пукет или Ко Самуи директно,а не с прекачване.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

През лятото на 2016 бяхме на Ко Панган. Летяхме с катарците до Банкок и от там с вътрешен полет до Сурат тани.. Оттам с автобус до фербота и с него до острова. Всичко това в рамките на един ден. Разбира се много по-удобно е вътрешния полет да е до Ко Самуи и от там с корабче до Ко Панган, но до Ко Самуи лети само Bangkok airways и поради липса на конкуренция цените са традиционно високи и неподдаващи се на промоции.. До Сурат тани летят няколко авиокомпании като две от тях - Air asia и Nokair предлагат комбинирани билети - самолетния, автобусния и фериботния и така кацайки на летището в Сурат тани направо ви натоварват на техните си микробуси и ви закарват до ферибота. Ние летяхме с Thai air, които нямат такъв комбиниран билет, но само тяхното разписание ни пасна след полета до Банкок без да се налага междинна нощувка. Билета беше от порядъка на 30-40 лв. За сравнение билета до Ко Самуи беше около  400-500лв. До Сурат тани се лети от другото летище на Банкок, до което има безплатен шатъл. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.