Прескочи до съдържание

Отзиви за Wimdu?


Antonaq

Препоръчани мнения

Здравейте, харесала съм апартамент в Wimdu, но не намирам отзиви за сайта тук. Знам, че преди беше сериозна конкуренция на Airbnb, но май изостана в класациите, та- някой използвал ли го е и доволен ли е съответно? Струват ми се по-ниски цените от Airbnb, но не виждам подробна разбивка на таксите като при тях. Иначе предполагам важат същите насоки като за Airbnb - без резервации извън платформата, еtc. Благодаря предварително!:)

Връзка към мнение

Ако те притеснява платформата дай да видим дали няма да се намери на място, на което имаш повече доверие. Иначе и моето впечатление е като твоето, навремето се говореше повече за тях, но сякаш загубиха тотално битката с airbnb или битката да им се продадат :)

Връзка към мнение

Намерих го в Airbnb на значително по-висока цена:( Явно Wimdu са с доста по-ниски такси,но междувременно се разчетох и има ужасни отзиви за клиентското им обслужване,  и особено връщането на пари при канселация, което за мен в случая (заради предстоящия, надявам се, полет с Ryanair:)) е важно. Ще се доразровя в познатите сайтове явно засега:)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 5 месеца по-късно ...

Ползвала съм Wimdu  и съм доволна. Много са коректни и могат да се намерят наистина хубави апартаменти на ниска цена. Друг е въпросът със собствениците на апартаментите, получихме няколко отказа докато намерим апаратамент, направихме резервация с пълно плащане и точно 10 дни преди отпътуването, собственичката ни я кенселира (видях че е вдигнала междувременно цената с 30%). От Wimdu ни върнаха парите. После пак от там си намерихме друг апартамент и то с брокер българин, супер доволни останахме от настаняването в Лондон.

Връзка към мнение

Ползвала съм го 2 пъти. Периодично изпращат подаръци по 40, 50$ за следващо ползване. Доволна съм! Сравнявала съм цени на едни и същи апартаменти с airbnb- една идея по- изгодни са във wimdu (поне всичко, което успях да намеря и в 2-та сайта).

Редактирано от aleksandrina
Връзка към мнение
  • 6 месеца по-късно ...

Много странно- търся апартамент в сайта (за Рим конкретно) и на няколко произволно избрани излиза надпис: This offer is not bookable on WIMDU. Click to check on our partner page:

Сайта да не спира работа вече?!

Връзка към мнение
преди 20 часа, aleksandrina каза:

Много странно- търся апартамент в сайта (за Рим конкретно) и на няколко произволно избрани излиза надпис: This offer is not bookable on WIMDU. Click to check on our partner page:

Сайта да не спира работа вече?!

Цитат

Wimdu is getting a facelift and will be available again soon.

In the meantime, you can find your perfect vacation rental with Wimdu's partner, HomeToGo!

 

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.