Прескочи до съдържание

Влак или автобус от Nimes до Beziers


Препоръчани мнения

От чудене какво да си правим ваучерите на Райън почнах да се оглеждам малко и харесах 2-3 дневен градски туризъм в Ним, обаче малко не ми харесват цените за полета наобратно, затова гледам и тези от/до Безие (?). В тази връзка гледам да сметна и билетите за влак и/или автобус до летището в Безие (понеже Ним е целта, а не Безие), и тук идва въпросът: за влакове през февруари май е раничко или? Излизат ми цени от 40 евро нагоре, но гледам че за средата на ноември нормалната цена от Ним до Безие е около 14 евро (а за 2 възрастни и 1 дете със собствена седална 36 евро, без собствено място пътува безплатно). Понеже гледам и конкретно датата 14.2 Фликсбус май не е опция, защото май нямат автобус на този ден. Някакви други начини на транспортиране има ли?

Връзка към мнение

Не знам на мен защо ми излизаха дати само до 3.1, влакът би бил е първият ми избор, но ме интересува дали има и някакви автобуси дотам, а още по-добре и директно до летището (много искам, нали)

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.