Прескочи до съдържание

787 на LOT


cck

Препоръчани мнения

Не им върви на Boeing с модела. Сега на LOT им се наложи да стоят в Исландия.

http://www.reuters.com/article/2013/09/29/us-poland-lot-idUSBRE98S0DI20130929

Връзка към мнение

Да, четох за недоволството на норвежците също миналата седмица. Макар че японските и американските оператори май леко са стабилизирали нещата, но и със стабилни бекъп варианти. Тези, които оперират по 1-2 самолета като Лот и Norwegian са по-засегнати. 

 

Иначе от батериите насам, няма нито един инцидент, който да е кой знае колко сериозен. Просто бройката им е притеснителна. И това, че са съвсем независими един от друг. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...

Очевидно питането за теб е риторично, но аз не разбирам. За тоя случай има/имам прекалено малко информация, явно ти търсиш някакъв фундаментален извод. 

Връзка към мнение

Нищо не търся, просто се чудя как е възможно толкова често да се появява новина свързана с дефект на тази машина, при положение, че от ъгъла на европейските конкуренти не постъпва нищо по повод новите им придобивки...

Връзка към мнение

Няколко фактора има. Единия е, че буквално всяко дребно нещо случило се с боинга е новина, това с индийския още не е потвърдено дали не е партенка. А дори да не е, става въпрос за панел, който няма някаква кой знае каква функция, преди няколко месеца например се откачиха панелите на двигателите на един самолет при излитане заради грешка на механиците, които са ги монтирали...трудно може да обвиниш производителя в тоя случай. 

 

Другото е, че наистина тия дребни проблеми са си доста, и никой не си криви душата, включително аз. Просто се получава малко ефект на снежната топка. Между другото, ще го забележиш след всяка по-голяма катастрофа в новинарските секции. Нещо като силно земетресение и вторични трусове. Да речем случва се катастрофата в Сан Франциско, след няколко дни ще има аварийно кацане в Рим и веднага новината излиза по сайтовете със задължителния параграф "Напомняме, че миналата седмица имаше катастрофа в Сан Франциско". Ако го нямаше първото събитие, нямаше въобще да се пише за второто, отвори avherald.com и ще видиш, че минорни събития се случват постоянно и нонстоп по целия свят. 

 

Друг е въпроса, че явно QA отдела на Боинг нещо куца, и не позволява след земетресението с батериите, вторичните трусове да затихнат вече толкова време...

Връзка към мнение

 Единия е, че буквално всяко дребно нещо случило се с боинга е новина

 

Спомням си, като откриха Хийтроу 5, как хейтърите правиха новина от всеки изгубен куфар поотделно.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.