Прескочи до съдържание

Дубай, Абу Даби, писта "Яс Марина"


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Идната седмица ми предстои посещение на ОАЕ, 4 нощувки в Дубай. Единият ден съм  го отделил за посещение на Абу Даби и по конкретно за посещение на писта Яс Марина. До колкото може ми е ясно как да стигна до самата писта, с автобус от Дубай до Абу Даби, после с друг автобус до самата писта, но до там. В сайта на пистата не пише нищо за свободно посещение или нещо организирано. Единсвтеното което намрих е това https://ticketsyasmarinacircuit.com/8481-driving-experiences/en/experiences/products/14451-Gift-vouchers/ , но при направа на поръчката ми иска адрес, явно да ми пратят въпросният ваучер.

Въпросът ми е дали някой е ходил на пистата, има ли някакво организирано посещение, евентуално ако има пропуски от къде се вземат и т.н. Или всичко се случва на пистата.

 

Благодаря предварително :)

Връзка към мнение

Ами аз съм ходил до Абу Даби с автобус да, но не съм ходил на самата писта. За организирани пътувания  може да провериш тук

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.