Прескочи до съдържание

Marriott - периодични промоции


Препоръчани мнения

Ако някой събира точки на Мариот (или Старууд), раздават безплатно по 1000 точки всяка неделя. Трябва да следите @MarriottRewards в Twitter от 1 до 8 pm EST задават въпрос, свързан с NFL, и дават 1000 точки за правилен отговор (отговорите лесно се намират с Гугъл). Предполагам ще се повтаря няколко седмици докато трае сезона на NFL.

Преди това трябва да свържете Мариот акаунта си с тези в Туитър, и по желание Фейсбук и Инстаграм и да ги последвате (дават към 1000 и нещо точки, ако направите всичко) през този линк https://mrpoints.chirpify.com/rewardspoints/register

Мариот позволяват да се прехвърлят безплатно точки между съпрузи (става с обаждане по телефона), т.е. може да се възползвате двойно.

Освен за хотели от веригата Мариот може да се използват за Starwood (Шератон и подобни) с прехвърляне в съотношение 3:1.

Точките в Marriott Rewards акаунта са валидни 2 години, тези промоции НЕ удължават валидността. Ако ги прехвърлите към SPG обаче удължават валидността на SPG точките.

Преди няколко години такива промоции през социални мрежи имаше много, после умряха, изненадан съм, че още има.

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Между другото в момента имат друга редовна промоция MegaBonus  - след 2 престоя където и да е до 15 януари, получавате една безплатна нощувка в хотел категория 1 - 5 .Трябва регистрация до 30 ноември.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 7 месеца по-късно ...

Това май е полезно предимно за много високия сегмент хотели, но да го дам като пример, някой може да сметне и за по-евтини хотели. Мен ме е яд, че докато се наканя, Шератона при водопадите Игуасу стана Мелиа.

 

Starwood Prefered Guest дава 35% отстъпка при закупуване на точки. Като пример, 20000 SPG точки струват $455. Тези точки могат да се прехвърлят към Мариот 1:3, т.е. 60000 Мариот точки. В процеса на сливане между август и декември няма да има хотел от веригата, който да струва повече от 60000 точки, за престой до края на 2019. След декември ще добавят нова категория и някои цени ще се вдигнат.

Става въпрос за изключително скъпи хотели (доста повече от $455 за нощувка) като

The St. Regis New York  

The St. Regis Florence  

Hotel Danieli, Venice  

The Gritti Palace, Venice 

Al Maha desert resort, Dubai  

The St. Regis Bali Resort  

The St. Regis Maldives Vommuli Resort 

пълен списък има тук.

 

Примерно The Gritti Palace е 846 евро на нощ, St Regis Maldives е $1400 на нощ, с тази промоция излизат по $455

  • Харесвам 5
Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Промоция за нови членове на програмата - записвате се оттук и след два престоя в произволни хотели от веригата до 28/01/2019 получавате безплатна нощувка (в хотел до 25000 точки, т.е. нещо като 3 звезди)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
  • 3 месеца по-късно ...

Преминаването на някои хотели в по-горна категория (8), което щеше да стане на 1.1.2019 се отлага до март 2019

Връзка към мнение
  • 8 месеца по-късно ...

Ако някой има точки, днес е последния ден за резервации по старите правила. От утре въвеждат пикови цени. Освен това може да се резервира и без да имате точки, като се предполага че ще ги спечелите докато дойде време за нощувката. До днес цената е твърда, от утре може да се увеличи, ако сте в пиков период.

Връзка към мнение
  • 5 месеца по-късно ...

Хотел W Abu Dhabi се намира над пистата за Формула 1. Състезанието е на 27-29 ноември. И въпреки, че стаите за този период струват 22600 дирхама, има налични стаи срещу точки - 120000 точки за 5 нощувки. В момента има промоция 50% бонус при покупка на точки, така че тези точки ще ви струват само $1000 ( за 5 нощувки)

Трябва да се доплати 350 дирхама на ден за вход за пистата (без значение дали плащате нощувките с пари и с точки).

Източник https://www.headforpoints.com/2020/02/21/w-abu-dhabi-grand-prix-bonvoy-points/

  • Браво 1
Връзка към мнение

Голям фен съм на Мариот и ще си купя точки. Имаш ли наблюдения  , дали само веднъж в година пускат промото с 50% бонус точки?

Връзка към мнение

Някакви промоции с покупка на точки правят повече от един път в годината, преди няколко месеца имаше

Мисля, че тази е от по-изгодните

 

ПП предната е от декември, 30% намаление, което е малко по-зле от тази. Но промоции правят редовно. На мен ми идва малко скъпо да купувам точки, ако нямам някоя конкретна резервация предвид.

Между другото от сайта им може да се плащат входове на атракции и активности, които поне за щатите са без надценка и се печелят точки.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 3 години по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.