Прескочи до съдържание

Андроид травъл куиз


livfc

Препоръчани мнения

Воден от любовта към пътешествията направих игра, която публикувах в Google Play Store преди две седмици. След като получих разрешение искам да я споделя с вас - Travel Game - Quiz Of The World Countries Capitals

 

Смятам, че предвид тематика на сайта, може да допадне на част от колегите пътешественици.

 

Играта е обикновен куиз обхващащ темата пътешествия. Въпросите са разделени в 4 категории, а всяка една категория има 3 нива. Избира се 1 отговор от 4 възможности. Разбира се, за да се премине напред трябва да се премине успешно текущото отключено ниво. Една игра се състои от 12 въпроса. Въпросите са от следните видове:

 

Въпроси свързани с държави - столици, най-известни места, въпроси свързани с култура, известни личности, храна и други подобни. Постарал съм се да бъдат включени най-известните и значими места за всяка държава, до колкото е възможно.

 

Въпроси свързани с пътешествията - тези въпроси обхващат различни етапи и ситуации свързани с пътешествията.

 

Въпроси за знамена - въпроси в които трябва да познаете флага на дадена държава.

 

Отговорите на въпросите свързани с държави и знамена се показват след като отговорите и така дори и да не знаете някой отговор, то можете да го научите.

 

След като преминете дадено ниво се отключват постижение в Google Play Games. Също там можете да проверите и глобално класиране на играчите.

 

Изрично искам да ви предупредя, че след приключаването на една игра има видео реклама с различна продължителност 15-30 секунди.

 

Всякакви препоръки са добре дошли.

 

Надявам се да ви допадне.

  • Харесвам 7
  • Браво 4
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.