Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет до Тбилиси м.Февруари


Препоръчани мнения

Търся самолетен билет до Тбилиси с тези фиксирани дати. За сега намирам възможност само Истамбул-Тбилиси, но до Истанбул ще трябва с автобус, което си става доста тегаво

Връзка към мнение

С Buta Airways двупосочен София-Баку на 13-20 февруари, а ежедневно летят Баку-Тбилиси, като полетите са вечерни, даже Тбилиси-Баку си е направо среднощен и пристига в в три часа посред нощ в Баку, а на сутринта е за София полетът. И в двете посоки имаш по 5-6 часа на летище Баку и няма да се налага нощувка в Азърбайджан. 29 евро е всяка от четирите отсечки, но е практически без багаж. С багаж, по 15 евро на полет отгоре.

Ако не ти е проблем една допълнителна нощувка в Тбилиси, може би това е вариант без да се налага да пътуваш до Истанбул, и няма да е чаак толкова по-скъпо.

Не знам обаче, дали ти трябва виза за Азърбайджан в този случай. Бута се водят нискотарифни и не знам, дали може да си вземеш директно София-Тбилиси-София на един билет.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Или евентуално да летиш София - Баку и от там с някакъв наземен транспорт до Тбилиси. Трябва да се сметне кое ще е по-ефективно и като време, и като пари. 

Връзка към мнение
преди 40 минути , Георги каза:

Или евентуално да летиш София - Баку и от там с някакъв наземен транспорт до Тбилиси. Трябва да се сметне кое ще е по-ефективно и като време, и като пари. 

Може с нощния влак в спално купе, но при този варият ще трябва виза за Азербайджан(поне преди 2г. трябваше) 

Връзка към мнение
Боян Димитров

Ние летяхме от Солун с уиз. Цената без напъване беше 350лв за 2ма човека с един голям чекиран багаж, с много планинарски инвентар. До Солун са 3.5 часа с кола с много удобни паркинги. За 10 дена ни взеха 60лв някъде.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря за информацията ще видим как ще е най-добре,а парите тук не са много от значение,а времето и опция е софия-истамбул с турските и после истамбул-тбилиси часовете са идеални на всички полети и в един ден на цена общо 220 евро на човек като през jetcost стигам до 175 евро ако си поиграя може и още да падне.

Редактирано от Ivko
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.