Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци,

 

След полет на Ryanair от Брюксел на летище София намерих куфара ми Samsonite със счупен механизъм на телескопичната му дръжка. Това беше ръчен багаж, но поради мое закъснение го взеха в багажното на самолета. Имам протокол от Swissport Sofia Airport и регистрирах щетата на сайта на Райън. Оттам получих отговор, че трябва да им изпратя фактура за ремонта на куфара от само и единствено от официалния представител на Samsonite и тогава ще разгледат моето искане и евентуално ще ми възстановят разходите. Проверих в официалния сервиз и цената на ремонта е 100 лв. независимо от щетите и ми дават необходимите документи за пред авиокомпанията. За мен тази цена е абсурдна, при положение, че проверих в обикновен сервиз и цената там е поне наполовина. 

 

Въпросът ми е: Имате ли подобен опит? Ryanair възстановяват ли разходите или по-скоро да го дам на по-евтин ремонт и да не си търся парите от превозвача? Мерси предварително!

Връзка към мнение

Аз лично имах подобен казус преди време. Парите не ми бяха възстановени, както и очаквах. Подавах запивания, чаках отговори и нищо. Шанса ти да ти се получи е минимален. 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.