Прескочи до съдържание

Търся билети Банкок - Луанг Прабанг и Банкок - Пукет


Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

Имам проблем с намирането на билети. Ще пътувам до Банкок на 18 януари 2018, като от 21 до 25 искам да посетя Лаос и след това да почина малко на Пукет и островите. Като цяло нямам идея къде да търся билети и къде мога да разбера оптималните цени на билетите.

Вие чрез какви посредници купувате билети?

 

Благодаря от сърце!

Връзка към мнение

Обикновено се започва с търсене през някоя от големите търсачки - Каяк, Момондо, Скайскенер и след това проверяваш и в авиокомпанията която ти се е получила в търсенето.

 

Ето резултата от скайскенер например:

 

 

Screen Shot 2017-12-11 at 12.19.32.png

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Oткъм авиокомпании освен посочената Air Asia, която най-вероятно ще е победител, може да провериш и Bangkok Airways, както и Thai Smile. Те са по-скъпи, но ако имаш куфари, лети ти се от централното летище и т.н., може да се изравнят нещата. Това за Луанг Прабанг. 

 

За Пукет освен посочените може да видиш и Thai Lion Air и Thai Vietjet. 

Връзка към мнение

Thai smile не са скъпи, най-доброто цена-качество в момента, особено ако не се купува за много напред билет и без промоция. Всичко им е включено в цената на билета - багаж, избор на място, храна, вода.

 

Банкок еъруейз са бутикови, но имаш достъп до безплатния им лаундж с храна и напитки и без да си специален  мембър. Вече са партньори на катарците, може да се събират точки и за тях, както и да се пазарува в комбинация всички полети на един билет от България.

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.