Прескочи до съдържание

Билети до Тайланд


Препоръчани мнения

Здравейте, търся самолетни билети до Тайланд в средата/ края на Февруари.  Датите не са фиксирани, хубаво е да обхваща 17.02 тъй като пътуването е по повод РД на мъжа ми.

 

Можем да пътуваме от/до София и Букурещ, еднакво удобно ни е. 2ма възрастни, засега без деца, може с прикачване, може и да останем една вечер по път някъде.

 

Моля дайте насоки.

Връзка към мнение

На прима виста намирам за 478€ с FlyDubai с доста поносими престои. Цената е през Momondo.it - Edreams/Opodo.it

 

SOFBKK.png.0e37b519cabe983780af909fa03dcc2b.png

 

Не е кой знае колко ниска, но като се има предвид, че е за след месец и половина... 

Връзка към мнение
преди 21 минути , Nivea каза:

Благодаря. А каква цена е добра за Тайланд?

Всяка, която си склонна да платиш. :)

 

Някои са склонни да платят и 500-550€, за да имат чекиран багаж и да летят директно от София, други пътуват само с ръчен багаж и не ги плаши прекачване и отделни полети до някоя друга междинна точка с low cost авиокомпания и дори и с допълнителна нощувка. Освен, че цената се изпилява доста, се получава и приятен бонус с посещение на още една дестинация, а ако е и непосещавана - още по-добре.

 

Февруари тази година летяхме до Тайланд с Open Jaw промоция на йорданските авиолинии - Ларнака - Амман - Банкок - Амман - Рим. Цената на този билет беше 250€. С позициониращите полети София - Атина - Ларнака и Рим - София, съответно с Егейците и Раян, общата цена от София до Банкок и обратно ни излезе 315€ на човек.

Връзка към мнение

А как ги намирате тези промоции на йорданските, катарските авиолинии? И когато има промоция тя колко време е валидна? Ако сменя дестинацията и изчакам януарските промоции къде е достатъчно ако следя?

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.