Прескочи до съдържание

Проблем с Agoda.com


krasen_denev

Препоръчани мнения

Здравейте приятели.Обръщам се с молба за помощ относно възникнал проблем с Агода.Ето и за какво става въпрос.След дълго използване на сайта и направени доста резервации и то безпроблемно се получи следната ситуация:

Писах отзив за един от посетените от мене хотели.След това се опитах да си вляза в акаунта,за да видя натрупаните точки от бонуси(не че не ги знаех колко са :) ),а и да разцъкам малко из профила си.По не обясними за мене причини си сбърках три пъти паролата(за сефте ми се случва,но винаги има първи път),след това се опитах да си я сменя изпращайки известие за забравена парола.Получавах мейл от който нищо не можех да направя(правя всичко посочено за смяна на паролата,а не се получава нищо).Накрая акаунта ми се оказа блокиран.Гошо ме посъветва да им пиша след известно време и аз го направих.Изпратих мейл до Агода с молба за отблокирване на акаунта ми.Получих отговор,че техническият екип се е заел с това,но от тогава измина много време.Има телефон за свръзка на който не съм звънял.Това ли ми е последната възможност?

Не ми се губят точките събрани вътре(за около 100 долара).Вече стана месец от както ми е блокиран акаунта,а аз продължавам да пиша ревюта за посетени хотели и нямам достъп до него.

Ако сте имали подобни случаи и сте намерили изход от тях ще съм ви благодарен ако ги споделите.Ако пък ли не ще звъня на телефона :)  :)  :) .

Връзка към мнение

Дай да видим съдържанието на тоя мейл, без да пускаш парола, ако пише в него.

 

До колкото си спомням беше споменал, че като цъкнеш на линк за промяна на паролата нищо не става. Пробва ли с друг браузер, от този който по принцип ползваш?

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.