Прескочи до съдържание

Проблем с резервация на билети до Филипините


Препоръчани мнения

Хора, нуждая се от съвет. Вкарах се в някакво щуро приключение. Трябва да пътувам до Филипините през април и след проучване избрах вариант през Дубай, с полет на Уиз до там, а после с трошките на Себу Пасифик от Емирствата до Манила. Направих си резервациите до Дубай, но след това започна разходката на ужасите, докато се опитвам да си резервирам полетите със Себу. Винаги, когато се опитвах да платя, на сайта на компанията възникваше проблем и грешки. Даже имах съмнения, че са ми блокирали пари по картата, а нямам потвърждение за полет. След дълга кореспонденция с тях разбрах, че проблемът е, че системата им не признава картата ми, защото е издадена в България. Пробвах да направя резервация и с Филипинските авиолинии, но и там се сблъсках с подобен проблем. Явно вариантът е да резервирам чрез посредник, който ще ми приеме картата, но от всички тия сайтове, които предлагат билети не знам на кой да се доверя - опциите ми са между Bravofly, eDreams и kiwi. 

 

Всякакви съвети и препоръки ще са ми от полза.

Връзка към мнение

Резервирал съм с първите два безпроблемно,  а също и от сайта на  Филипинските авиолинии с българска карта. 

 

Твърде вероятно проблема е в конкретната карта, може би не навсякъде се приема,  виж дали ще мине през тия сайтове или пробвай с карта на друга банка.  

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Може да пробваш и с Револют, ако имаш. Тя не би трябвало да излиза като издадена в България. Относно другите сайтове, провери дали няма да ти начислят допълнителна такса. 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.