Прескочи до съдържание

Тераса за наблюдение на Шьонефелд


Еmilia

Препоръчани мнения

Много ми се иска да посетя тази тераса през април, когато имам работа в Берлин. ПРитеснява ме, че в сайта им (https://www.berlin-airport.de/en/travellers-sxf/the-excitement-of-airports/observation-deck-sxf/index.php)  е написано, че не може да се влезе с багаж. А пък аз ще пътувам само с ръчен багаж (По Раянеър - голям и малък) и се чудя дали ще ме пуснат. Някой ходил ли е там, вероятно се минава проверка за сигурност както преди полет, т.е. няма как да не я премина, но при наличието на багаж е леко притеснително дали ще ме пуснат.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Нека някой, който е ходил, да пише, но в Амстердам и Дюселдорф, например, няма проверка за сигурност. А си на няколко метра от самолетите, които паркират на ръкав на терминала под терасата. Летището няма ли гардероби за багаж?

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
преди 48 минути , akair каза:

Летището няма ли гардероби за багаж?

Може и да има - не ми се е налагало да ползвам. Но проверка за сигурност си пише, че ще има.

Надявам се  @Jindo да се включи и да даде информация от извора.

Редактирано от Еmilia
Връзка към мнение

Нямам точна информация, тъй като предпочитам тегел за спотване. Но управата е една и на двете летища и съдейки от тегел ще можеш да влезеш с малък куфар. Има скенер като преди гейтовете на самото летище, но не толкова голям, затова се застраховат, че не пускат с (големи) куфари. Все пак това е Германия (щом има правило, очаквай да се позоват на него), на твое място бих потърсил преди това гардероб.  Поздрави :)

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Да, и аз мисля, че най-добре да се пита директно. В Хамбург например бяхме записали преди година и половина тура на летището и имахме доста багаж. Имаше специално помещение, където се оставя багажа, после минахме проверка за сигурност и чак тогава ни качиха в едно микробусче, с което направихме тура. След края на тура си взехме багажа.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Написала съм мейл вчера (четете мисли, ей :) ). Чакам да ми отговорят. В сайта на Шьонефелд пише, че не работят гардеробите за багаж в момента.

Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...

Още нямам отговор. Нормално ли е да не ми отговорят? Мейлът изпратих през формата за контакт, която се появява на страницата с терасата.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.