Прескочи до съдържание

Билет София-Торонто-София


Препоръчани мнения

Здравейте на всички,

Може ли да ми помогнете с намирането на билети София-Торонто-София за м.Август. Няма фиксирани дати. Престоят ще е 13-18 дена.

Преди две седмици (попаднах от случайно проучване) в един сайт ми излезна цена в двете посоки 807$, сега обаче не намирам цена под 1000$.

Ако има значение за цената, ще сме група от 6 човека

Миналата година Луфтханза пуснаха билети от София до 5 дестинации като 3 бяха в Северна Америка на цени в двете посоки - 380 евро.

Съмявам се да са били на загуба :) 

 

Редактирано от filipov1
Връзка към мнение

Без да съм експерт,  август е топ ваканционен сезон от двете страни на океана. 380€ от София с Луфтханза би било уникална цена за този период. 

Аз бих търсил полети от голямо европейско летище с евтин достъп от България.  

Най-ниските цени до Торонто често са от Дъблин и Амстердам,  но лятото ще е скъпо да се стигне от София до там.  Все пак може да провериш. 

 

Погледнах Рим -   Аir Canada имат на 480€,  а от София до Рим е относително евтино и с много връзки.  Пак става скъпо,  но не е 1000$.

Преглеждай различни отправни точки и следи за промоции,  но 380€ ми изглеждат недостижими. 

Вероятно тия 807$ са били полетите на LOT?  Аз поне само тях намирам на подобна цена ,  но за втората половина на август - примерно 17.08-01.09.  За тези дати има и от Милано на 366 €,  което е прилично.   Според мен от София към момента е много,  много скъпо. 

 

П. С.  Написал си "фиксирани летища" ,  не съм догледал. Тогава горните съвети не ти вършат работа. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Доколкото знам Air Transat имат евтини билети до Торонто с тръгване от Лондон, може да провериш за вашите дати: https://www.airtransat.com/?search=flight&flightType=RT&pax=1-0-0-0

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Виждам,че пише фиксирано летище.Но все пак да ти кажа,че от Истанбул има изгодни полети до Торонто.Аз си взех за април-май от Истанбул с Луфтханза.Автобус на Метро,които са луксозни в двете посоки е 95лв с багаж.Излизаха и до 60-80€ двупосочни Соф-Ист-Соф пак с багаж.В същото време гледах най различни врътки от София през Европа,но всички оферти са без багаж,като го калкулираш в двете посоки става бая скъпо.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

За Торонто има редица добри оферти от британските градове, на British airways.Аз лично гледах за септември-октомври и цените бяха около 240-250 евро в двете посоки, провери от Глазгоу, Бирмингам, Инвърнес и Манчестър.
 Друга добра оферта е да провериш от Париж до Монтреал - цените са около 270 евро в двете посоки, полетът е хубав(около 7 часа) и от там можеш да си хванеш нещо до Торонто.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Полети от Италия от 300 до 400 евро в периода 20 юни - 20 септември.

Най-ниската цена, на която съм попадал преди време е била около 300 евро, има и изключения по 260-280.

 

www.piratinviaggio.it/voli/estate-in-canada-voli-ar-per-toronto_12632

 

В момента има добри цени от България до Италия.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.