Прескочи до съдържание

Гваделупа или Мартиника


gogi69006

Препоръчани мнения

Здравейте!

Плануваме пътуване към Гваделупа или Мартиника, средата на юни.

Въпросите ми са

-каква е вероятноста да имаме лошо време?

   - и спрямо това - кой от двата острова да изберем? - не мисля че ще имаме възможноста да посетим и двата (като време, и средства)

- до колко са се възтановили след ураганите миналата година, чувам доста различни неща

- ще съм благодарен за всякаква допънителна информация  

Връзка към мнение

Тъй като сме в Мартиника в момента, мога да дам малко инфо от първа ръка. Тук е Франция - хубави пътища, доста уредено, но и скъпо дори за Метропола. Туристите са 95% французи и всички други сме "екзотика". Няма някакви видими последици от урагана, все пак най-лошо беше в Сен Мартен, а не тук. Ние пътуваме с бебе на 1 годинка и не можем да правим трековете на север и изток, но въпреки това правихме кратки разходки на полуостров Каравел. Не знам как планирате да пътувате, но бюджета силно зависи от това. Колите под наем са доста скъпи, има локални фирми, но не съм ги проверявал. Тук е тропически остров, зелен, хълмист и много красив. Перфектно място да избягаш от зимата. Често вали за по 5 минутки, но дори не си тръгваш от плажа. За средата на юни нямам представа какво би било времето, но все пак за нас тук си е зимна дестинация. Това е за Мартиника, не знам как е в Гвааделупа, но предполагам е подобно. Успех и питай ако искаш нещо конкретно.

  • Харесвам 10
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.