Прескочи до съдържание

Италия | Катания | Хотел | SanMax Hotel


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: 03.10.2012


Име: SanMax Hotel


Категория: ***

Държава: Италия


Град: Катания


Тип на мястото за настаняване: Хотел

Официален уебсайт: http://www.sanmaxhotel.it/


URL в agoda.com: http://www.agoda.com/europe/italy/catania/san_max_hotel.html?cid=1616519


URL в booking.com: http://www.booking.com/hotel/it/san-max.bg.html?aid=368032


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Групи от приятели,Млади двойки,Възрастни двойки,Семейства с малки деца,Семейства с големи деца,Бизнес пътуващи

Обща оценка:: 4

Цена/качество:: 4

Местоположение:: 4

Чистота:: 4

Обслужване:: 3

Положителни впечатления: Намира се в широкия център на Катания. Разположен на Via Etnea, основната транспортна артерия в града, хотелът ни осигурява бърз пешеходен достъп до почти всяка туристическа забележителност в Катания. Авто- и жп гарата са на пешеходно разстояние от 20 мин. Ако сте сама жена и смятате да ходите пеша от гарите до хотела по тъмно, не го правете. Градът е сравнително спокоен, но този маршрут е неосветен.Двамата управители Макс и Лоредана са приятни млади хора на възраст 30-35, услужливи и в помощ на туристите.Трансферът от/до летище "Катания Фонтанароса" и от/до гарите спрямо хотела е чудесно уреден с автобус 457, вж. градския транспорт в Катания на: http://www.amt.ct.it/PercorsieOrari.php# Хотелът идеално покрива разбиранията ни за тризвезден хотел, закуската е много добра, в хладилника ви чакат няколко бутилчици със слабоалкохолни и безалкохолни напитки, безплатни и сменяни всеки ден.Като бивш пушач високо оценявам хотела, защото както на балкончетата към стаята ви може да си пафкате, така и във вътрешното дворче. Кеф пушачески...Маялеаросто прекара 2 нощувки там и е много доволно.Безплатен интернет в хотела.


Отрицателни впечатления: Типично по сицилиански, ако закуската е обявена, че отпочва в 7.15 ч., по това време сервитьоркта ще си пуши цигарката и закуската ще бъде сервирана в 8 без нещо, от което маяле, гонещо автобуса, остана без закуска. Нощният портиер говори тежък сицилиански, та малко трудно общувах с него, ама нейсе... тези отрицателни впечатления всъщност са много мили и приятни и сега, когато си спомням за тях, се развеселявам. Те вече са станали плюсове.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.