Прескочи до съдържание

Италия | Сицилия | Палермо | хотел "Елит"


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: 02.10.2013


Име: Hotel Elite


Категория: ***

Държава: Италия


Град: Палермо


Тип на мястото за настаняване: Хотел

Официален уебсайт: http://www.hotelelitepalermo.it/index.html


URL в agoda.com: http://www.agoda.com/europe/italy/palermo/hotel_elite.html?cid=1616519


URL в booking.com: http://www.booking.com/hotel/it/hotelelitepalermo.bg.html?aid=368032


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Групи от приятели,Млади двойки,Възрастни двойки,Семейства с малки деца,Семейства с големи деца,Бизнес пътуващи

Обща оценка:: 4

Цена/качество:: 5

Местоположение:: 5

Чистота:: 4

Обслужване:: 5

Положителни впечатления: Добре дошли в любимият ми Палермо, град величествен, завладяващ и разтърсващ.Да се намери читав хотел тук, ама хич не е лесно. Още повече италианците имат друга система на категоризация.Хотелът се намира на етаж от сграда от 19 в., център, има си всичко: уютен, прекрасен персонал, страхотна и обилна закуска, на 2-3 минути от известните театри "Масимо" и "Политеама - Гарибалди". Отгоре минава централната улица "Макуеда", отдолу - също централната улица "Рома". Наблизо е и абсолютният център на града: т.нар. "Четирите кюшета" - "Куатро канти".Всяка една от стаите си има име, и понеже свети Йоан Рилски, този свят отшелник, е БГ покровител, ми дадоха стая "Сан Джовани дели еремити" - "Свети Йоан на отшелниците". Настанявам се и като виждат БГ прасе, ми викат "О, Булгария, ама това е толкова близо до Сицилия"...Е, не съм си оправил стаята, ама от сърце ви каня в нея...Настанявайте се и марш в Antica Focacceria S. Francesco, Via Alessandro Paternostro 58, Palermo. Яжте и пийте, братя и сестри!

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.