Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте!  Ще се помоля за вашата помощ по темата за коли под наем ! На скоро наех един автомобил от една фирма в София!  Няколко дни след това автомобилът по време на шофиране излезе извън контрол заради ледена пътна обстановка и така го ударих много тежко ! Автомобилът е оцене на 17.000лв и от каското го обявяват тотал щета!  Бих искал да знам каква отговорност нося аз и каква сума трябва да заплатя към тази фирма , понеже не си знам правата ! Как се действа при такива не приятни случаи? ?? Благодаря ви , очаквам ваш отговор ! 

Връзка към мнение

Като начало си погледни документите които си подписал при наемане на колата - договор, застраховка.

При колите под наем има различни видове застраховки и в зависимост от заплатената такава ще се разбере дали и колко има да плащаш ти.

Връзка към мнение

Прочети внимателно и спокойно договора, който си подписал, там трябва да е опоменато колко е самоучастието ти в случай на щета. Нямам опит с български рент-а-кар, но в чужбина повече от 2000 евро не съм виждал, така че няма да ти се наложи да платиш 17 бона.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.