Прескочи до съдържание

Супер бюджетно семейно пътуване до Efteling Park


saved_

Препоръчани мнения

Смятаме цялото семейство ( 2 възрастни + 2 деца 2-12 г.) да отидем до Efteling PARK края на Април и смятам да взема билети от Пловдив до Брюксел. Билетите биха ни излезли около 110 лв. общо за четиримата, ако използвам колумбийския jetsotct. От Брюксел ще хванем Flixbus до Бреда или Ейндховен, за да стигнем до парка.

 

Все още нищо не съм закупила, защото ме спират високите цени на нощувки в района. Проверих във всички известни сайтове за хотелски резервации и там цените започват от 150 лв./нощувка, което ми се срува много... Не държим на никакви екстри. Просто търсим хотел в района на Брюксел, Ейндхофен, Бреда.

 

Моля, насочете към конкретен хотел или сайт...

Редактирано от saved_
Връзка към мнение

75 евро за двама възрастни и две деца в тази част на Европа е доста ниска цена. По евтино евентуално бихте могли да намерите или през airbnb.com  или в хостел с обща баня и тоалетна.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Сигурно имате съображения точно в този парк да искате да отидете.Но защо не проверите и за Гардаленд до Милано,който е? Има едни талони от зърнени закуски,които свалят 50% от цената на билетите до 5 човека.Пловдив -Милано има полети също

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Нощувките са скъпи, факт. Изборът ви е airbnb и подобните сайтове, особено като сте семейно, не само ще е по-евтино, но и по-комфортно. Ще позволи и да си приготвяте бързи неща за хапване вкъщи, което също ще спести. Но ако цената е 75 евро за всички, а не за една двойна стая, то направо си ударил джакпота. 

Връзка към мнение

Да, цената е 75 евро за всички, но ми се ще по-малко. Просто многос е дразня, когато намеря някакви супер изгодни билети до някъде си и след това нощувките компенсират доволно заради евтиния билет.... :)

 

Гледали сме и за Гардаленд, но много пъти сме били в Италия и решихме този път да разнообразим.

Благодаря все пак за отговорите :)

Връзка към мнение

Ще ходим там за трета поредна година в началото на май. Отначало и аз исках да минем тънко, но след много сметки, стигнах до извод, че нощувка в Ефтелинг хотел или Босрайк вилидж (от тази година имат и още едно селце за настаняване), е най-добрият вариант за нас.

Нали знаеш, че ако нощувате там, имате безплатен вход за дните около нощувките. Т.е. една нощувка = два дни достъп в парка, и то, в по-ранен час. Ако сметнеш, че входът е 37 евро (доколкото помня) на човек (деца до 3 години май бяха безплатно), и като имаш предвид, че един ден за нищичко не стига, за нас излезе по-добре да спим там.

Още повече, че можеш да резервираш нещо с право на анулиране и да изчакаш ласт минет оферта от самия Ефтелинг, когато цената може да падне до 50%. Ако нямат ваканция или някакъв празник около датите ти, почти сигурно ще има такава възможност, но трябва да проверяваш редовно.

 

С две ръце препоръчвам Босрайк, невероятно място, приказна атмосфера, зелени полянки, мистериозно езерце с декоративен пясъчен замък по средата, зайчета и птички по полянките. В магазинчето сутрин пазаруваме ту със Спящата красавица, която си избира кроасан, ту с някакви кралски особи от холандския фолклор. Най-доброто ни семейно преживяване. 

там.

Разбира се, ако държиш на бюджетния вариант, 75 евро е направо без пари за там. Но и като сложиш вход- 3 или 4х37 евро (зависи колко са големи децата), и ако искате да посетите парка за поне два дни, сметни дали няма да е по-добре там поне една нощувка, за да ви "спести" два дни билети за вход.

 

Този парк е голяма слабост на цялото семейство, ако искаш някакви жокери, мога да разказвам с часове. :)

  • Харесвам 4
Връзка към мнение
преди 1 час, saved_ каза:

Много благодаря за включването! Не знаех, че е безплатен входа, ако нощуваш там. Звучи много добре :)

Ако нощувате в Ефтелинг парк, една нощувка ти дава два дни безплатно посещение на парка.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.