Прескочи до съдържание

Нощувки в Хага


Sash

Препоръчани мнения

Здравейте,

Чак след като ми изтече срока за безплатно анулиране на нощувките в Амстердам, видях, че тук обсъждате прилични и изгодни места за нощуване. Сега искам да поправя този пропуск с избор на хотел, хостел, B&B или каквото и да е препоръчано място в Хага. 

 

Моля, ако някой знае подобно подходящо място за трима възрастни за една нощувка на 28.04. в Хага, нека да предложи.

 

Предварително благодаря

Връзка към мнение

Ами...кога пристигате, имате ли някакви планове за Хага, ще имате ли кола? Колкото повече информация, толкова по-добре :)

Връзка към мнение

О, да, с кола сме.

Плановете за Хага ги писах в другата тема, но  накратко - плана Делта, музеите Louwman и Escher са ни цел за 28.04., а на 29.04 отпътуваме за Amsterdam и Giethoorn.

С кола сме и затова е необходимо да има място за паркиране, така че може и да е в покрайнините, даже и в околните населени места. Мисля, че няма да бъде проблем да се придвижим до където искаме или поне до P+R паркинг. 

Редактирано от Sash
Връзка към мнение

Забравих те, че чат-пат ми се преплитат темите :)

 

Ми значи нямате абсолютно никакви проблеми, просто игнорирай хотелите в центъра и търсете хотел в покрайнините. Отворете например търсене в booking.com по карта и се ориентирайте така. Евентуално като жокер може хотелите около Scheveningen и Kijkduin да са по-евтини, защото сега са извън сезон за плажа. В района на Scheveningen има и easyhotel, което би било чудесно, ако просто търсите място за спане. 

 

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.