Прескочи до съдържание

Билет Испания-България Октомври 2018


Препоръчани мнения

Здравейте, търся 2 еднопосочни билета от Испания до България около 10ти-12ти октомври 2018. Ще пътуваме само с ръчен багаж и ниско тарифните компании са за предпочитане. В идеалния вариант тръгваме от Сантяго де Компостела, ако не може би от Порто.

 

Офертите, които сме намерили до момента са:

 

Ryanair 12.10 Порто - Брюксел Шарлероа - София -  45 евро на човек. Като цяло това е най-евтино, но транспортът от Сантяго до Порто пак е около 35 евро на човек, а и ще трябва да се нощува в Порто.

 

Ryanair 10.10 Сантяго - Мадрид - София - 84 евро на човек

 

Имаме достъп до Виза и Мастър Кард.

 

Надявам се информацията да е изчерпателна и благодаря предварително на всички за помощта :)

 

 

 

Връзка към мнение

То 45+35 прави 80 плюс нощувка в Порто :) Сега Сантяго - Мадрид са по 20 евро. Защо не си вземете тях, ако се притеснявате, и да изчакате другите да паднат. Според мен до октомври има много време, а и можете да избирате между Раян и Wizz. Не мога да си представя и двете компании да задържат толкова високи цени.

Връзка към мнение

Привет :) Да и аз гледах, че вътрешен полет Сантяго - Мадрид сега е 20 евро на човек, просто се притеснявам за цените до България по - нататък във времето. Знам че и Ryanair, и Wizzair си имат определени дни с намаления, промоции и т.н., но от известно време не съм пътувала и съответно не ми е много ясно как се изменят цените, тоест дали задължително се вдигат с наближаване на датата или не е задължително. 

Връзка към мнение

През Мадрид имате само час и четиридесет минути за прекачване между полетите.Не бих си го причинила,риска е голям,всичко се случва.На малко по-ниска цена има вариант през Лондон.image.png.7f67c642adc3d21a733a3fff25028ffb.png

4ч и 40мин  между полетите звучат доста по-разумно:)

И през Барселона

image.png.35cfb89f0c53ccd99dbde0ac904582c4.png

И аз бих изчакала,много време има.

Редактирано от Мари Николова
Връзка към мнение

Още един глас за изчакване. За билети през октомври (нисък сезон) не би трябвало да почнете да се притеснявате преди средата на юли. Друг фактор, е че и разписанието може да претърпи промени до тогава и връзката да стане проблемна. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.