Прескочи до съдържание

Отказ от бригада


Препоръчани мнения

Здравейте, записах се за бригада за Америка и защото нямах наличната сума теглих кредит от 5000 но в течение на обстоятелствата след всички платени такси не останаха почти никакви пари а трябва да платя 600$ за квартира и да имам някакви налични джобни, въпреки че агенцията каза че ще покрият всички разходи сега изкам да се откажа защото нямам откаде да набавя такава сума  но единственото спасение от бригадата отказ от виза(за да ми върнат думата с някакви малки устойки) Някой попадал ли е в такава ситуация и дали ако на визовото просто кажа че не изкам и да ме напишат като потенциален имигрант ще се получи ???  

Редактирано от Elena12369
Връзка към мнение

Много неприятна ситуация, повечето хора тук се борят за да вземат виза, а не да им я откажат. 

 

Не мога да те посъветвам, но имай предвид, че ако се стигне до отказ от виза, силно вероятно това да попречи и на други планове да посетиш САЩ за в бъдеще, когато пък би искала да ти дадат виза. След като си се тръгнала на бригада, животът е пред теб и евентуално саботиране на интервюто от твоя страна може да има много сериозни дългосрочни последици, въпреки че сумата хич не е малка за млад човек.

 

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Елена, не прави глупости, за да ти откажат виза. Ако ти я дадат - иди! Никога не знаеш какво може да ти се случи. Къде ще ходиш, каква позиция, кой щат? Моята първа бригада беше страхотна! Толкова обикнах Америка, че исках да се женя за тогавашното ми гадже и да оставам направо! Не знаеш какво ти е приготвила съдбата!

 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Подкрепям изразените по-горе мнения, но ако си твърдо решена да гониш отказ, ето някои неща. Има по-голяма вероятност да ти откажат виза, ако: нямаш нищо на твое име тук; последна година студентка си; имаш роднини, приятели, гадже в САЩ; не разбираш интервюиращия и не можеш да отговаряш на въпросите му (много слаб английски). Поне за тези се сещам на първо четене. А и ако имаш невзети изпити също май не те пускат...

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.