Прескочи до съдържание

Туркменистан и Узбекистан


Happy_Traveler

Препоръчани мнения

Здравейте на всички!

 

 Гледам, гледам из темите... Има няколко споменати начини за взимане на туркменска виза чрез агенция, но се чудя - няма ли някой, който да е ходил сам, без агенция там? Сам да си е направил визата?  Или да е използвал агенция само за визите (тя узбекската става лесно и от Истанбул, нали?)

 Някой да каже как си е взел билет за бързия влак в Узбекистан, как си е организирал нещата? За Турменистан също - как е стигнал от столицата до портата на Ада? Хайде споделяйте, кой каквото знае. :)

  Аз знам процедурата за узбекска виза от Дубай, ама ми казаха 14 дни... Иначе бяха много позитивни и се смееха по телефона, половината говореха само руски, казват ако на английски - звънни след 10 минути. 

Връзка към мнение

Здрасти,трудна работа с Туркменистанскта виза.Аз преди две години се опитах да се организирам сам и не стана.Свързах се с една агенция и ми поискаха 1800 долара,за 4 дни с гид,което си е адски скъпо.Според мен има начин да се влезе полу-легално през Узбекистан(което аз мисля да пробвам другият път).Иначе имам приятел,който е имал гадже в Ашгабат и тя му се е писала гид.Явно с човек оттам става.Бронко ми писа че ги вкарал някакъв тип от границата с Иран,явно и това става.Узбекската виза е ясна,за нея няма проблем.Ако намериш някакъв начин,драсни един ред,че и  аз се интересувам

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.