Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Спойлер

 

       Здравейте пътуващи и откриващи Света Хора! Казвам се Тони. Жена съм (на средна възраст) и живея в София. Регистрирах се в началото на годината, но чета Магеланци.ком от няколко години, всъщност откакто го открих. Вече дори не помня по повод на търсене на информация за коя дестинация го намерих. Регистрацията я направих, докато четях за Сингапур, където имах намерение да отидем с мъжа ми през февруари тази година, но вятърът ни отнесе към Сейшелите. Откакто се върнахме през март вече правя планове за следващо пътешествие. Засега са само планове, защото трябва и да се ходи и на работа (поне за нас - през повечето време от годината). Но...знае ли човек - може да му се отвори време и за бягство надалеч. Та си планирам аз за всеки случай и си Ви чета. И докато Ви чета се радвам на пътешествията на всички Ви, мъничко Ви завиждам и много Ви се възхищавам как успявате да се организирате и да отидете на такива прекрасни, интересни и забележителни места.

       Аз, естествено искам да отида навсякъде, както вероятно и повечето от Вас.

       Пожелавам си/ни да посетим и да изкараме известно време на поне половината (даже, направо да са поне 2/3) от местата, които искаме!   

  • Харесвам 20
Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Благодаря на всички Ви за посрещането. Ще се включвам и в темата за Сейшелите, и в други, в които с нещо бих могла да бъда полезна, макар че при толкова информирани и знаещи хора едва ли ще имам кой знае какво за добавяне. Сега все още "изучавам" как се пуска нова тема, кое са кратки въпроси и разни такива ми ти работи. Впрочем докато науча къде какво да питам и идва време за следваща отпуска, съответно за пътуванеее, но аз Ви чета и събирам информация, така че все нещо ще организирам. 

До скоро!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Добре дошла и от мен!

Предполагам с повечето от тук четящите и пишещите /за мен със сигурност/ е така - имаме много планове, нямаме време и средства за повечето, но се надяваме един ден да изпълним още нещо. А междувременно си четем и се радваме на пътеписите и снимките на другите, които вече са го осъществили. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.