Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Току-що резервирах кола под наем в Лутон от Ренталкарс за два дни като идеята ми беше да отидем до Бленъм палас и на другия ден да върнем колата. Ще спим в Уатфорд. Лимита за целия период е 180 мили, но когато прегледах резервацията в апп-а им пише, че имам по 90 мили на ден, а не общо за двата дни. Това изобщо не ме устройва, а докато резервирах никъде не беше описано по този начин. Имам ли причина да се притеснявам или да си карам така ? :)

Другия въпрос е още по-интересен , пише че трябва да имам Proof of address will be required for identification purposes.An address check may need to be conducted before the car can be released.All drivers must produce proof of current address in the form of a current utility bill or current bank statement that is dated within the last 4 months, or 2 different current utility bills and/or current bank statements that are dated within the last 4 months. 

Нужно ли ми е наистина и от къде да го намеря :)

Редактирано от mu_ry
Връзка към мнение
преди 2 часа, mu_ry каза:

Имам ли причина да се притеснявам или да си карам така ?

Не, разбира се. Няма причина за притеснение за километрите (милите). Лимитът винага се изписва на по ден, но винаги се смята изцяло.

Никой няма да те следи гледа кой ден колко километра си карала, а ще провери колко ти е километража при връщане на колата и ще го сметене за целия период. Важното е да си провериш километража при получаване на колата дали отговаря на записаното в документите и в компютъра.

 

За адреса нищо не мога да кажа. Никога не са ми искали доказателства, но може да е някаква нова регулация.

Редактирано от домосед
Връзка към мнение

благодаря много, порових се в нета и се оказа, че тези документи са само за граждани на Uk, та след като километрите се смятат общо няма да се притеснявам за друго , освен за обратното движение :lol: надявам се да не направим някой сакатлък за 100 те км :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Не няма. Аз съм пътувала като пътничка  по магистрала на UK и мога да кажа, че бях много по-спокойна, отколкото тук по магистрала Тракия или по пътя Варна-София или където и да е.

Връзка към мнение
преди 48 минути , rdd каза:

Не няма. Аз съм пътувала като пътничка  по магистрала на UK и мога да кажа, че бях много по-спокойна, отколкото тук по магистрала Тракия или по пътя Варна-София или където и да е.

и аз съм чувала, че лесно се свиква с обратното движение, но притеснението винаги ще го има :)

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.