Прескочи до съдържание

Отмяна на нощувка от wizztours


Galia1

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Надявам се тук да открия решение на моя проблем. Прегледах темите, който сте коментирали, но нямаше подходяща и затова задавам въпроса си тук. 

 

Направих си резервация през wizztours.com за полет и хотел до Дубай. В условията на хотела, който избрах е включено безплатно анулиране на резервацията до 31 май 2018 г.За да се запозная по-подробно с дестинацията, реших да прочета темата за Дубай във форума на бг мама и там с неухота разбрах, че района, в който сенамира хотела, е по-отдалечен и непредпочитан. 

Насочих към друг район, харесах си хотел и тук идва моят проблем: не знам как да отменя резервацията за първия хотел. Не искам да правя промени по датата на полета, а само да променя хотела.

В сайта на wizzair.com има номер на кол център в България - временно е ограничен достъпа, писах на формата им за оплаквания, но там пише, че може отговора да се забави с 30 дни. Опитах се да изпратя мейл от пощата си на адреса, от който ми изпратиха данни за първата ми резервация - не става, връща ми мейл за недоставена поща.

 

Поздрави.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.