Прескочи до съдържание

Септемврийска почивка на о. Скопелос

Препоръчани мнения

Здравейте! Замислила съм дали за  лятната почивка, в началото на септември,  да не отидем на о. Скопелос. В компанията си ще имаме семейство с малко 3-годишно дете - подходящо ли е? Моля ако някой е ходил скоро да сподели впечатления - къде нощувахте? Има ли пясъчни плажове с чадъри или са каменисти ?

Връзка към коментар
На ‎4‎/‎22‎/‎2018 в 20:24, DGTG каза:

Здравейте! Замислила съм дали за  лятната почивка, в началото на септември,  да не отидем на о. Скопелос. В компанията си ще имаме семейство с малко 3-годишно дете - подходящо ли е? Моля ако някой е ходил скоро да сподели впечатления - къде нощувахте? Има ли пясъчни плажове с чадъри или са каменисти ?

Моето дете по това време беше горе-долу на същата възраст и му беше подходящо. Даже на единият плаж имаше детска площадка, но тя не предизвикваше никакъв интерес понеже морето имаше много по-голяма притегателна сила. Но сме плували близо и успоредно на брега, детето с пояс и плувки, понеже става бързо дълбоко. На краката обувки заради камъчетата. Иначе чадъри и шезлонги си има.

Като най-пясъчен плаж го дават Кастани, но като цяло Скопелос не се слави с пясъчни плажове. Красотата на остова и плажовете му е друга.  Ако се търсят плитки заливи с пясък, по-добре - Скиатос.

ПС. Тази правописна грешка в заглавието "с" много ме дразни, но за съжаление не мога да я поправя.

Редактирано от Бръмбар
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Бръмбар каза:

ПС. Тази правописна грешка в заглавието "с" много ме дразни, но за съжаление не мога да я поправя.

Каква правописна грешка...? Нещо си се объркала... :lol:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 години по-късно ...

Здравейте, 

Планувам Великден Волос - Скиатос - Скопелос.  Можете ли да ми кажете, дали от Скиатос има фериботи до Скопелос и цени, или сайт, където да си следя и резервирам направо билетите. 

Бил съм преди, но идеята е пак да си спим в Скиатос, но да отскочим и до Скопелос този път. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.