Прескочи до съдържание

Здравейте Магеланци !


Препоръчани мнения

Казвам се Гергана и със съпруга ми много обичаме да пътуваме.  Искаме да си организираме самостоятелна екскурзия до Истанбул на 14.06 и искам да намеря хора, които са ходили самостоятелно и да обменим идеи, за настаняване, паркиране и забележителности. Относно Истанбул срещнах затруднения, защото публикациите са стари и не са актуални.  Решението да пътуваме самостоятелно го взехме след като ходихме на организиран уикшенд до Истанбул с туроператор и бяхме меко казано възмутени и разочаровани от организацията, програмата, локацията на хотела, всички локумени, кожени и текстилни фабрики, които трябваше да посетим, грешната и половинчата информация, които получихме, дори и заплахи, че ако не запишем екскурзии трябва да се прибираме с обществен транспорт, доплащания за пътни такси и т.н. Но това е друга тема. Радвам се, че попаднах на този сайт и се надявам да си бъдем взаимно полезни. Аз съм пътувала доста в България, Румъния и Турция в азиатската част самостоятелно.

  • Харесвам 9
  • Шок 1
Връзка към мнение

Добре дошла във форума!

Тези нечестни практики на тур. агенциите и техните организираните екскурзии в Турция отказаха и мен от техните услуги. Вече не искам да чувам за туристически агенции. 

Понякога е доста времеемко човек да организира цялата си екскурзия, но пък има свободата да прави това, което му е на сърце.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Добре дошла, Гергана. :)  Тук има много теми за Истанбул от които можеш да почерпиш много информация. Сигурен съм, че след време самостоятелно организираните екскурзии в Европа ще станат рутина и ще започнеш да мечтаеш за по-далечни страни. Пожелавам ти да посетиш всички страни за които си мечтаеш и като ги посетиш да започнеш да мечтаеш за други, които да посетиш.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Добре дошла, Гергана!

Както вече си разбрала, тук има доста теми за Истанбул, като информацията е съвсем актуална. Щом вече си била там, значи имаш идея в главата си какво още искаш да посетиш и ще можеш да задаваш конкретни въпроси.

Желая ти сбъдване на много пътешественически /и не само/ мечти!

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.