Прескочи до съдържание

London Harry Potter Experience


Препоръчани мнения

Тук ли е мястото - да попитам следното: Някой има ли впечатление от london Harry Potter Experience. Намира се северно от Лондон. Подобно ли е на киностудията в Холивуд? Ако има някой, който е посетил това място, и каже какво не е за изпускане, благодаря.

Връзка към мнение
преди 5 часа, rdd каза:

Някой има ли впечатление от london Harry Potter Experience.

Миналата година семейни приятели водиха 10-годишния си син и доколкото си спомням, всички бяха очаровани, но не разполагам с подробности. Утре ще се виждам с моята приятелка и мога да я попитам за детайли, но ще мога да върна с отговор най-рано късно вечерта.

Редактирано от margarettod
  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Преди две години щях да водя сина там и докато се начудя кой точно ден и времеви слот да избера билетите свършиха. Ходихме юни, а билетите бяха свършили месец преди това.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз ще тагна @Light - мисля, че неговото семейство бяха правили не само това, но и други Харипотърски изживявания в Лондон. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Октомври миналата година бяхме там. Имах ужасно главоболие и почти всичко ми е в мъгла. Спомням си само , че минавахме от атракция на атракция и не можехме да се върнем назад- т.е. ако нещо ти хареса повече от друго, не можеш да се върнеш да го видиш пак. Най -впечатлена останах от Диагонали  и Хогуортс експрес. Признавам си, че се събудих много бързо в магазина за подаръци...имай предвид, че е ужасно скъпо. Децата си харесаха по една вълшебна пръчка. Струваше £30 , всяка. Признавам, че са направени страхотно , надписани са на кой герой от книгата принадлежат, в специални дървени кутии са...и т.н. ....Разходката е опропастяваща от финансова гледна точка, но пък смея да твърдя, че си струва. :) Хлапетата бяха в неистов възторг.

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.