Прескочи до съдържание

Камбоджа | Пном Пен | Къща за гости | Welcome Inn


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: ноември 2010


Име: Welcome Inn


Държава: Камбоджа


Град: Пном Пен


Тип на мястото за настаняване: Къща за гости (B&B)

URL в agoda.com: http://www.agoda.com/asia/cambodia/phnom_penh/welcome_inn.html?cid=1616519


URL в booking.com: http://www.booking.com/hotel/kh/welcomeinn.en.html?aid=368032


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Групи от приятели,Млади двойки,Възрастни двойки

Обща оценка:: 4

Цена/качество:: 4

Местоположение:: 4

Чистота:: 4

Обслужване:: 4

Положителни впечатления: Основното ни изискване беше да е хотел, който е близо до автогарата, за да стигнем пеша от/до нея, и да не ни се налага да преговаряме с хиляди шофьори. Пристигахме от Сием Реп с автобус, на другия ден потегляхме към Виет Нам. Хотелчето покри идеално това условия, беше малко и евтино, без особени претенции, но ние не сме и изисквали нещо кой знае какво от него. Локацията беше централна и до околните храмове, както и до крайбрежната алея може да стигнете пеша. Собствениците бяха един норвежец, оженен за камбоджанка, доста приятни хора и двамата.


Отрицателни впечатления: Не знам до колко би притеснило посетителите, но доста млади момичета висяха в околните барове, около хотела, сещате се представителки на кой бизнес. Нямаше такива неща в конкретния хотел, и като цяло беше много тихо и спокойно, но все пак е добре да се чувствате леко предупредени за околната атмосфера. Стаичките са малки и при престой от повече от ден, или ако търсите нещо повече от място за спане може да се почувствате клаустрофобично. Интернет не достигаше до последния етаж.

Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.