Прескочи до съдържание

София - Чианг Май - София


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

С едни приятели ще ходим в Тайланд. Сега се появиха едни билети, София - Чианг Май и обратно за 385€. Също има и от Истанбул подобни, за 350€ - само не знам дали си струва усилието. Също нямаме предпочитание за летище, в момента следя всички курсове от София и Истанбул към Тайланд.   

 

Датите са 7-ми до 19 декември или 7-ми до 21 декември, но като цяло сме мега flexible - целия месец декември и януари можем. Хубаво е само да е 13-16 дни.

 

Какво мислите за цената? Има ли смисъл да чакам по-ниска?

Някой тук във форума беше намерил за 250 евро, обаче не от София, а от Копенхаген с прекачване. Също има доста време до самия полет - може би да изчакам няколко месеца дали ще се появи нещо по-добро.

 

Връзка към мнение
Дани Магелани

Цени от порядъка на 220-250 евро са обикновено Истанбул-Банкок-друг европейски град. От София е добра цена, според мен.

 

Редактирано от Дани Магелани
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Ако целта е само Чанг Май и района там - взимай смело, защото на практика нямаш почти никакви други варианти освен катарците. 

Връзка към мнение

Ако времето може да е някакъв фактор, началото на декември вероятността да ти трябва връхна дреха вечер е доста по-малка от тази през януари. 🙂

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.