Прескочи до съдържание

Как намерихте форума и сайта?


  

626 магеланци са гласували

  1. 1. Как ни открихте?



Препоръчани мнения

  • 2 седмици по-късно ...

Търсих информация в гугъл за транспортната система в Доминиканска република и попаднах на тема от този форум. Определено има много полезна информация.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Търся информация за маршрута до Прага с кола и попаднах в Гугъл на невероятните пътеписи. Благодаря на магеланците, които са споделили приключенията си 🙂

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Случайно попаднах във форума преди няколко години след търсене в Гугъл. Дълго време само четях и консумирах наготово информацията, която в повечето случаи ми е била напълно достатъчна и полезна. От скоро започнах да пиша и аз, като се надявам да помагам с каквото мога. Продължавайте в същия дух. Поздрави на всички!

  • Харесвам 8
Връзка към мнение
  • 2 години по-късно ...

Открихх Ви напълно случайно, търсейки информация за планиране на едни пътуване по Европата с автомобил на 2,5 месеца. И от тогава имам ли някакви колебания и въпроси, свързани с пътувания, летувания и други житейски екстри винаги съм тук. В същото време винаги съм насреща да помогна с мнение по въпроси и помощ за неща, с които съм се сблъскал, преживял, или съм запознат. Като обобщение бих казал, че това място ме обогатява и бих бил много доволен, ако някой се е почуствал  подпомогнат, или обогатен с изказаното от мен мнение.    

  • Харесвам 22
Връзка към мнение
преди 16 часа, дядо Пепи каза:

бих бил много доволен, ако някой се е почуствал  подпомогнат, или обогатен с изказаното от мен мнение.    

Дори да оставим всички други твои мнения настрана, опитът и знанията ти за летенето от "кухнята" на човек врял и кипял в тази област дълги години, които споделяш с нас, са неоценимо богатство за форума и четящите в него!

 

Благодаря, че си част от това общество и споделяш всички тези интересни неща, които ние като хора, които просто се "возят отзад" няма как да научим по друг начин.

  • Харесвам 10
Връзка към мнение

Аз бях попадала на форума преди, но да кажем, други неща ме влечаха и търсех тогава... Чак след като родих и докато точех нокти за първите семейни пътувания при търсене на нещо намерих пак форума. Тогава се регистрирах и започнах да се зачитам в темите. Много се радвам, че го намерих. Вдъхва ми кураж, че децата растат и пътуванията стават все по-добре. 🙂 Откакто родих преди 3-4 години малкото сме го влачили в 15-20 държави (не ги броя) с кораби, влакове, самолети, сърфове, бордове и няколко камили. Този форум ми вдъхва увереност, че не греша: децата следват родителите си (с кеф и мрънкане, за къде без мрънкане), родителите се адаптират към децата, пътуванията не спират 🙂

  • Харесвам 9
Връзка към мнение

Здравейте! Аз следях още Аерохрониките (някъде към 2013) и след това видях, че Георги основава форум. Реших да го разглеждам отвреме-навреме и някъде там се регистрирах. Аз не пътувам често, но ми харесва информацията за определени неща (както за самолети и летища, така и за дестинации). Обичам да чета пътеписи, особено за места, които по-скоро няма да посетя. 
Харесва ми приятелският и позитивен тон във форума, това, че като цяло има взаимно уважение и симпатия. Надявам се всичко това да продължи в същия дух 🙂

  • Харесвам 14
Връзка към мнение

Аз го открих през един друг форум. Там беше цитиран с подобаващ респект.

 

---

Другия форум беше "БГ-Мама"

...

Какво смешно казах, та се заливате от смях. :wink:

  • Браво 1
  • Смея се 9
Връзка към мнение
Дани Магелани

Аз  търсих информация за Малдиви. Бях си купила билет и се чудех местен остров или ризорт. И така попаднах на теми от Магеланци.

И както казваше баба ми: "Господ здраве да му дава" на Георги-Основателя! Добавям: И на всички магеланци, които споделят информация, защото така всеки става по-богат с общото знание!

  • Харесвам 7
Връзка към мнение
преди 6 часа, ven62 каза:

Аз го открих през един друг форум. Там беше цитиран с подобаващ респект.

 

---

Другия форум беше "БГ-Мама"

...

Какво смешно казах, та се заливате от смях. :wink:

То и аз доколкото си спомням го открих така.Търсех инфо за Израел.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.