Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Много пъти вече съм купувал билети на раян през посредници.

Но от скоро (1-2 месеца) почти всяка такава покупка иска верификация на пътника със снимки и струва под 1евро.

Много досадно.

Някой знае ли защо така се получи?

Връзка към коментар
преди 1 минута , era123 каза:

Но от скоро (1-2 месеца) почти всяка такава покупка иска верификация на пътника със снимки и струва под 1евро.

Много досадно.

Ryanair се опитват да елиминират посредниците! 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 11 часа, era123 каза:

Много досадно.

Има безплатна верификация също и не струва нищо. Просто не става веднага ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Легендарният шеф на отдела за социални медии , Майкъл Коркорън е напуснал Раянци :

Today is OFFICIALLY my last day as Head of Social Media at Ryanair. 

I toast it on a sunny island with my family looking back with great joy and disappointment of what else we could have built, BUT I have zero regrets on my decision. 

I resigned on Aug 3rd and have spent the last 3 months on gardening leave. I could do the usual LinkedIn BS end of work fluff, but F*@k that. It’s not me. 

So, strap yourself in. 

Why did I leave…the question I’ve been asked and will get asked for another while. If asked I won’t lie, but I will be careful (high legal team) 

So…what I’ll do is share some learnings with a little context below.

Thank you for flying Ryanair.

да припомним някои класики:

IMG_1775.jpeg

IMG_1774.jpeg

IMG_1772.jpeg

IMG_1771.jpeg

IMG_1770.jpeg

IMG_1769.jpeg

IMG_1768.jpeg

IMG_1767.jpeg

IMG_1765.jpeg

IMG_1763.jpeg

IMG_1760.jpeg

IMG_1759.jpeg

@Borislav Ivanov , ти си легенда 👍

IMG_1758.jpeg

IMG_1761.jpeg

• Харесвам 10
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Имам следния въпрос

Синът ми лети в неделя вечерта от Милано. Но междувременно снощи си контузи доста лошо крака. Дали е възможно да се заяви някаква услуга за асистент, който да го посрещне и придружи с количка до гейта, след като вече е купен билета, но не е чекиран?

Връзка към коментар

Благодаря ви много, сега ще търся, аз му купувах билета

Добавих аз сега нужда от специална помощ, излезе ми избор на безплатно място. Понеже не съм доплащала нищо за услугата, да питам все пак безплатно ли е наистина?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 3.11.2023 г. в 0:40, stanislavpp каза:

Легендарният шеф на отдела за социални медии , Майкъл Коркорън е напуснал Раянци :

Today is OFFICIALLY my last day as Head of Social Media at Ryanair. 

да припомним някои класики:

@Borislav Ivanov 

Засега отсъствието му не се усеща 😉

Screenshot_20231104_125037_Facebook.jpg.d41193f6ec815050126975b2f3fc8a8a.jpg

Screenshot_20231103_232101_Facebook.jpg.cea8da333cf0a38c0e7c5985ca036159.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар

След като пътувах с френско гражданство, без да имам такова и с измислени данни на паспорт, нищо общо с този, който подавам за проверка и никой никакво внимание не ми обърна, предполагам, че няма от какво да се притесняваш. 🙂

Всъщност @Eva eva, нали знаеш,че до 24ч от купуването на билет може да направиш малки промени в името през профила си в Раян?

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 47 минути , iMari каза:

След като пътувах с френско гражданство, без да имам такова и с измислени данни на паспорт, нищо общо с този, който подавам за проверка и никой никакво внимание не ми обърна, предполагам, че няма от какво да се притесняваш. 🙂

Всъщност @Eva eva, нали знаеш,че до 24ч от купуването на билет може да направиш малки промени в името през профила си в Раян?

Благодаря за отговора, Мари 🙂 Купих билетите преди 2 седмици, късно е вече за промени. Здраве да е.... то ако онзи отгоре е казал, че ще летя до Бари, ще летя 😄 Може и от десетия път да е, но ...  ще летя. 😄

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 1 час, Eva eva каза:

Аз пък, съм се самоопределила и съм си написала фамилията без А на края 😄 Нали не е много фатално?

През прафила си в Раян можеш да направиш промяната. За до три букви даже мисля, че беше до 48 часа преди полета безплатно. Аз съм добавяла едно тире 5-7 дни след покупката безплатно преди месец-два, след верификацията.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 44 минути , ESK каза:

През прафила си в Раян можеш да направиш промяната. За до три букви даже мисля, че беше до 48 часа преди полета безплатно. Аз съм добавяла едно тире 5-7 дни след покупката безплатно преди месец-два, след верификацията.

Иха, супер! Получи се! Благодаря много 🙂 Вече не съм ТО 😄 

• Харесвам 6
  • Смея се 3
Връзка към коментар

За инфо - днес за първи път станах свидетел на такова чудо:

На днешния полет ACE-MXP на гейта дойде една девойка с физика на сумист и благоразположението на фелдфебел от нацистки концлагер, и провери багажите на абсолютно всички пътници без приорити, без изключение. Нямаше "добър ден", "моля" или други подобни любезности или фамилиарности. Бяха идентифицирани около десет жертви, чиито багажи бяха или по-големи от разрешения размер, или с повече от един багаж, макар вторият да бе малък. Имаше и по-големи превишения, но и не чак толкова големи. Жертвите бяха доста грубо изгонени от опашката, за да си премерят багажите, и бяха върнати, само когато се съгласиха да платята глобата. Не се размина и на една испанска девойка, вероятно студентка, която очевидно не разполагаше с много пари. Не се оплаквам - ние бяхме в норма. Просто никога досега не бях ставал свидетел на подобно безпардонно и откровено - грубо отношение. Само с Изиджет съм виждал подобна история, но там девойките бяха много стриктни, но също така мили и любезни, никакви грубости.

Не зная дали беше случайност, или нова политика на нашите синьо-жълти приятели.

• Харесвам 1
  • Замислям се 7
Връзка към коментар

От чисто любопитство, понеже Ryan често след полет с тях ме заливат с мейли да дам отзив за последния полет с тях и уж участваш за ваучер 100 Е. Някой някога получавал ли е ваучер? 🙂

Връзка към коментар
преди 18 минути , Яничка каза:

От чисто любопитство, понеже Ryan често след полет с тях ме заливат с мейли да дам отзив за последния полет с тях и уж участваш за ваучер 100 Е. Някой някога получавал ли е ваучер? 🙂

И аз попълвам към Раян еър, но не съм спечелила. Винаги давам обратна връзка и мнение и в букинг за хотелите. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 20 часа, BPK каза:

Жертвите бяха доста грубо изгонени от опашката, за да си премерят багажите, и бяха върнати, само когато се съгласиха да платята глобата

Никога не стоя на опашката, а чинно си чакам в някое далечно ъгълче и се включвам в играта едва ли не последен..

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, Яничка каза:

Не.

А случайно някой да е виждал големият печаливш от търкачките в самолетите? 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 29 минути , boogy83 каза:

Не.

А случайно някой да е виждал големият печаливш от търкачките в самолетите? 😄 

Преди няколко години пред мен една девойка спечели някаква значителна сума по време на полет с такъв билет. 2000 евро, ако не се лъжа.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
На 5.11.2023 г. в 22:10, BPK каза:

За инфо - днес за първи път станах свидетел на такова чудо:

На днешния полет ACE-MXP на гейта дойде една девойка с физика на сумист и благоразположението на фелдфебел от нацистки концлагер, и провери багажите на абсолютно всички пътници без приорити, без изключение. Нямаше "добър ден", "моля" или други подобни любезности или фамилиарности. Бяха идентифицирани около десет жертви, чиито багажи бяха или по-големи от разрешения размер, или с повече от един багаж, макар вторият да бе малък. Имаше и по-големи превишения, но и не чак толкова големи. Жертвите бяха доста грубо изгонени от опашката, за да си премерят багажите, и бяха върнати, само когато се съгласиха да платята глобата. Не се размина и на една испанска девойка, вероятно студентка, която очевидно не разполагаше с много пари. Не се оплаквам - ние бяхме в норма. Просто никога досега не бях ставал свидетел на подобно безпардонно и откровено - грубо отношение. Само с Изиджет съм виждал подобна история, но там девойките бяха много стриктни, но също така мили и любезни, никакви грубости.

Не зная дали беше случайност, или нова политика на нашите синьо-жълти приятели.

Включително и раници? На мен никога не са ми гледали раница, но не съм и прекалявал, т.е. винаги мога да я натъпча в металната рамка.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.