Прескочи до съдържание

Световно първенство в Москва и Петербург


gamen4o

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Търсих във форума, но не намерих много теми освен една за Москва и Петербург, та реших да отворя нова. Предстои ми ходене на световното от 15 до 24 юни като 15-20 ще съм в Москва, а 21-24 ще съм в Петербург. Приемам всякакви съвети за забележителности, кръчми и барове (най-вече това) и всякакви други съвети които мислите че ще са ми ползени. За градския транспорт имам и тройка карта и фен ай ди с което ще пътувам безплатно, така че от тази гледна точка съм се подсигурил, така че всякакви други съвети са добре дошли. Изчетох темата на ruwenzogy и от там си набрах няколко идеи, но всяка помощ е добре дошла.

 

 

Редактирано от gamen4o
Връзка към мнение

Съседната тема не е само "детска", много от препоръките важат и за сами фенове с уклон към баровете 🙂

 

Не знам дали спането си го осигурил, но гледай ако се запилееш по баровете да не увиснеш от другата страна на реката като вдигнат мостовете. Означава още няколко часа чакане там, което може и да е бонус де, още 1-2 бири 🙂

 

Относно барове, никак не е силна препоръка, но ей това място беше много чешитско: https://www.google.fr/search?rlz=1C1GGRV_enNL752NL752&ei=zHwgW_uzI-OS0gLKrrnYBA&q=бар+стирка+санкт+петербург&oq=бар+стирка+санкт+петербург&gs_l=psy-ab.3..0i71k1l8.0.0.0.17767.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..64.psy-ab..0.0.0....0.IAcnxSYzwoA Общо взето бар и перални, много хора си оставят дрехите да се изперат и си пият, докато чакат.

 

Друго не се сещам от баровете, за отбелязване е, че като бях на една каучсърфърска среща, след това отидохме в ирландски пъб. Или си пазят жокерите за себе си или гледат да не се излагат пред чужденците 🙂

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.