hrisky Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Здравейте, през август ми предстои пътуване до Тибет. Избрах варианта за достигане до Лхаса със самолет от Ченгду. Интересуваме ако някой е пътувал така, а не с влак има ли проблем с аклиматизацията? Смятате ли, че е необходимо приемането предварително на Ацетазоламид, например деня преди излитане за Лхаса? Може ли свободно да се купи бутилка с кислород за всеки случай и от къде, на летището предлага ли се? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 юни, 2018 Сподели Публикувано: 23 юни, 2018 Вик за помощ към посетилите Тибет. Пишете как сте се оправяли с аклиматизацията 🙂 Връзка към коментар
Tishoki Публикувано: 16 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2019 Здравейте. Може ли да споделите как се справихте с височината болест? Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 16 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2019 Аз точно така го направих, но предния ден се бях качвала в парк на 3600м. Пих аспирин и с леко замотване на главата, нямах проблем да си направя програмата от първия ден в Ласа. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега