Прескочи до съдържание

5 дни в Мароко през 2019


D_Dimitrov

Препоръчани мнения

Здравейте, планирам посещение в Маракеш през 2019.Плана ми е за 5 или 6 нощувки като в тях да е включен и 3 дневен тур до Мерзуга. Идеята ми е пристигайки да имам една нощувка в Маракеш, на другия ден да започнем пустинния тур и връщайки се в Маракеш да има още 2 или 3 нощувки. Ще съм благодарен за всякакви съвети и предложение, най-вече как е най-добре да си разпределя нощувките и да слея ли нощувките в Маракеш без значение, че два от петте дни ще сме в пустинята.

Връзка към мнение

В това мнение съм посочила пустинния лагер, в който бяхме ние и от който сме изключително доволни. Малко по-надолу в темата съм дала и телефона на Хасан - собственика на лагера, но не знам дали могат да ви организират извозване от Маракеш (ние бяхме с рент-а-кар и сами отидохме до там).  За Маракеш на нас 2 дни ни бяха повече от достатъчни. Маракеш не е истинското Мароко - комерсиално и Европеизирано, така че помислете за нещо друго за запълване на програмата евентуално.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.