Прескочи до съдържание

Привет магеланци


Препоръчани мнения

Здравейте пътуващи и мечтатели,

 

От време на време си доставям удоволствието да чета за идеите и приключенията ви. И ми става усмихнато, приятно и размечтано.

 

Казвам се Мадлен, пътувала съм в част от Европа и най-много в Гърция, че хем ни е наблизо, хем има 1000 прекрасни острова и куп чудесии "на континента".

Много обичам да пътувам, но рядко и трудно ми се случва, най-вече поради липса на време. Както знаем, финансовата част не е проблем за нас българите:)

 

Има мнооооого места, на които ми се ходи, но имам фикс идеята да отидем в Португалия и Мадрид. Вече не знам как ми се е забило в съзнанието, но все натам ме влече, а по една, друга или трета причина все не се получава. Всъщност една от основните причини е лакомията - за гледки, усещания и потапяне. Така че пътуване за 2-3-4 дни не ми е опция. А когато нещата опрат до повече от седмица, става сложно. Но едва ли съм единствената, да се надяваме, че всички ще отидем поне на част от местата, за които се облизваме. А от вашите писания ми идват всякакви други свежи идеи в главата, така че благодаря за споделените преживелици.

 

Извън Европа също имам един "трън" еди къде си. Да отидем в Аржентина и Чили, основно по дивите места, да се возим на онова влаче на 4000 метра височина и други адреналинови истории. Ние изобщо като цяло си падаме малко по дивотиите и да няма много навалица. Както и да пътуваме до едно място по един маршрут, навръщане по друг за разнообразие и да видим повече неща. Така сме попадали на много симпатични селца и градчета.

 

Обичам и морето, да пътувам с лодка, кораб, каквото дойде (или за каквото си платим). Затова освен четивата, харесвам и името на сайта, Магеланци звучи супер приключенско.

 

Пожелавам на всички поне едно чудно пътуване през хладно-студения сезон, за стопляне на душите!

IMG_20180919_154208.jpg

IMG_20180919_131530.jpg

IMG_20180912_192602.jpg

20170903_194708.jpg

20140914_113215.jpg

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Добре дошла! 

Ами, хайде, ей, го къде е Мадрид! Докато дремнеш и за три часа си там! Пък и става за дълъг уикенд! 

 

Почвай програмата, че ние тук много обичаме да даваме акъл, как да ти е хубаво пътуването 😉

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Добре дошла!

Не може да се отлага вечно. Прави програмата, стягайте куфарите и към Португалия или Мадрид. Колкото повече чете форума човек, толкова повече места иска да види и така на практика списъкът с набелязани места за посещение става безкраен. 😀

 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.