Прескочи до съдържание

Здравейте, магеланци!


Препоръчани мнения

Здравейте и поздрави на всички пътешественици/магеланци!

 

Аз съм Тео, на 26 години. Следя и чета с интерес темите, както и пътеписите тук. Досега не съм писал, но мисля, че е крайно време, особено имайки предвид, че самолетните билети за следващото пътешествие до Малдивите са купени.

 

Определено съм от хората, които предпочитат плажове и кристална вода пред зима на топло пред камината или по ски пистите (въпреки че карам и ски, и сноуборд). Обичам италианска храна, харесвам рок музика, фен съм на Стивън Кинг.

 

За себе си мога да кажа още, че обичам сам да организирам пътуванията и всичко около тях, затова и много се зарадвах, когато един ден случайно през търсене в Google попаднах на Магеланци. Прочетох много впечатляващи разкази, а сигурен съм - тепърва ще има и още много такива. Като най-далечни посетени от мен места мога да спомена Тайланд и САЩ, първото знаете защо, 🙂 а второто - студентска бригада. Това е единственото ми пътуване, организирано с помощ от агенция, но то няма и друга опция. Не че имам нещо против туристически агенции или организирани пътвуания, но с оглед и на по-крехката ми възраст, се стремя към бюджетни пътувания.

 

Това е засега, до нови виртуални срещи!

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Добре дошъл при нас!

Късметлия си ти - по снимката познавам 😉

Чети форума внимателно и ще спечелиш обезателно 😀

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.